anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

CO Z MOJA WERYFIKACJA CHCE SWOJE PIENIADZE !

fiolek79
#9 Pomysłodawca#

CZEKAM JUZ ok 3 tygodnie NA zaakceptowanie wypłat z Payu-,najpierw mozna było bez dowodu podajac tylko dane-odrzucono,zapłaciłam ponownie przesłałam zdjęcie dowodu,pojawił sie komunikat,ze trwa weryfikacja,po 7 dniach napisałam o problemie,ze nadal nie moge wypłacic SWOICH pieniedzy, po jakims czasie,wysłałam zdjecie dowodu,czekałam teraz znikneła informacja,ze trwa weryfikacja a wypłaty wciaz nie ma!!!Sprzedaję okazjonalnie ,ale żenujęce jest dla mnie jak allegro na tak marnych jak moje środkach obraca gotówka.No cóz takich jak ja jest mnóstwo,wiec kasa leci.

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@fiolek79 Aby PayU mogło pozytywnie zweryfikować Twoje konto do wypłat musisz wykonać przelew weryfikacyjny dokładnie z tego samego rachunku, które masz zapisane na koncie Allegro, dokładnie w tej zakładce. Natomiast tutaj znajdziesz krótki film, który pokaże Ci jak poprawnie wykonać wszystkie kroki procesu weryfikacji. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

fiolek79
#9 Pomysłodawca#
Czterokrotnie juz opłaciłam przelew weryfikacyjny,wysłałam tez potrzebne dokumenty a nadal co jest paranoją nie moge od miesiąca otrzymać własnych pieniędzy!!!!!!!
oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@fiolek79 Rozumiem, jednak tak jak już napisała Ola: rachunek bankowy, z którego zlecasz przelew, musi być zgodny z ustawieniami konta. 

Popraw dane tutaj i zleć przelew ponownie: https://allegro.pl/myaccount/Payu/PayoutsConfiguration.php?source=system

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@fiolek79 Sprawdziłam również, że środki do wypłaty masz u operatora PayU, a przelewy weryfikacyjne zlecasz do operatora Przelewy24.

Żeby wypłacić środki musisz zlecić przelew z rachunku podanego w ustawieniach do operatora PayUhttps://allegro.pl/myaccount/newpayments_payout.php?source=system 

oznacz moderatorów