Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Co za debil wymyślił opcje ,,zobacz podobne,, ? Mam towar atrakcyjny i schodzący , ale jak go sprzedać , kiedy aukcji nie można zobaczyć . Jest tak ukryta , aby nikt się nie zainteresował . Z wszystkich moich znajomych nikt nie zagląda do tej zakładki , a jeżeli nawet to trzeba przejrzeć wszystkie i może się trafi akurat na to co interesuje . Dno , dna i wodorosty . Od niedzieli rezygnuję z wystawiania , bo nie ma to najmniejszego sensu .
@kolesio2 zobacz podobne - kupujący nabywa towar a potem robi zwrot bo w zobacz podobne jest ten sam towar ale tańszy do Chińczyka
zwrotu nie musi przyjąć bo na allegro lokalnie jako osoba prywatna, ale wchodząc w jego ofertę z pistoletami na wodę w cenie 55zł. od razu wyświetlają się zobacz podobne po 29zł. - więc 💩
Dobrze , że są wyjątki , które wchodzą na ,,zobacz podobne, chociaż i tak trzeba przejrzeć wszystkie i może się trafi na swoje . Porażka i **piiip**yzm .
Nie do końca.
Jeżeli sprzedaje prywatnie, to nie musi przyjmować zwrotów. Natomiast jak sprzedaje w ramach działalności nierejestrowanej, to prawnie jest traktowany jak przedsiębiorca i transakcja podlega pod ustawę konsumencką. Niestety Allegro tego nie odróżnia i robi się problem.
Tu nie chodzi o zasr... pistoleciki ale o fajny tablet , czy zabytkowy zegarek /który potrafi kosztować parę tysi ,a u mnie licytacja /
Patrząc po wypowiedziach ostatnio, to faktycznie, ktoś tu ma niezły towar. Pewnie nowy diler na mieście się pojawił.
Odpowiedziałeś sam sobie. Brawo.
Mnie tez trafia, gdy non stop jestem atakowany przedmiotami konkurencji, z którą muszę walczyć cenowo i ofertami. Zaczęło mnie się to po nocach śnić. Szefa pyta, czy ja to ustawiłem. Nie. Bo jak? Ale dzięki Tobie znam odpowiedź, kto jest za to odpowiedzialny.
Dzięki. Ten portal to już koszmar.
p.s. od 13 dni mamy blokadę na wypłatę 15.000 zł z PayU bo weryfikacja trwa kilka dni, więc kolejny hektolitr do oliwy problemów, jakie nam robi Allegro.