Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, wystawiłam dawno temu przedmiot na sprzedaż, zapomniałam o tym, nie wchodziłam na allegro lokalnie, więc nie zdjęłam ogloszenia. W międzyczasie pozbyłam się tego przedmiotu. Weszłam przypadkiem na allegro lokalnie i spostrzegłam, że ktoś kupił ten przedmiot 2 tygodnie temu. Od razu napisałam do tej osoby, wytłumaczyłam sytuację i poprosiłam o podanie numeru konta do zwrotu pieniędzy. Kupujący jednak przez tydzień nie odpisał na moją wiadomość. Co mogę zrobić w tej sytuacji?
@Client:107344274 zwrot środków możesz wykonać przez Allegro Finanse. Artykuł znajdziesz tutaj. 🙂
Dziękuję za odpowiedź, jednak nie posiadam konta Allegro finanse, pieniądze od Kupującego wpłynęły od razu na moje konto bankowe.
Jak nie wypłaciłaś środków na swoje konto to możesz zwrócić przez Allegro, ale jak wypłaciłaś to tylko na podane konto przez kupującego.
Dziękuję za odpowiedź. Nie wypłacałam środków na konto, jednak wpłynęły one na moje konto bankowe automatycznie. Dziwne jest to, że nie trzeba potwierdzać sprzedaży i pieniądze wpływają od razu. Mój problem polega na tym, że otrzymałam pieniądze, jednak kupujący nie odpowiada na wiadomości i nie nie wiem jak mu je zwrócić. Nie posiadam też konta Allegro Finanse. Nie chcę sobie przywłaszczyć cudzych pieniędzy.
@Client:107344274 napisz do nas proszę w tej sprawie przez formularz. Doradca wyśle wiadomość w te sprawie do Kupującego.