Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam problem . Pierwszy raz sprzedałam coś na allegro lokalnie . Problem w tym że nie zdążyłam usunąć produktu który sprzedałam gdzie indziej . Ktoś klikał , kupił , zapłacił. Nie mam opcji anulowania tego zakupu , nie mam tych pieniędzy na koncie bankowym ani na koncie allegro . Czy allegro zwróci pieniądze do kupującego ?
@ewelinaw18 te środki są na Twoim saldzie Allegro Finanse, zobaczysz to tutaj. Na Allegro Lokalnie nie można zrobić systemowego zwrotu dla kupującego, dlatego napisz proszę do niego, poinformuj, że nie masz już tego przedmiotu i poproś o numer konta, na który możesz przelać zwrot wpłaty.
Aby wypłacić środki z salda Allegro Finanse na Twoje konto w banku, musisz akywować konto do wypłat. Wejdź proszę tutaj wypełnij formularz i wykonaj przelew weryfikacyjny. To bardzo ważne, dane właściciela konta Allegro i właściciela konta w banku muszą być takie same, a przelew musi być wykonany z konta podanego w formularzu. Weryfikacja w przypadku operatora PayU może zająć do 3 dni roboczych.
W razie problemów, napisz tutaj ponownie, chętnie pomogę!