Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zglaszam oszusta [edycja] na czarną listę
@pisklak60 Możesz dopisać to konto do swojej "czarnej listy", w zakładce Moi nieaktywni kupujący.
I co mi to da?
Ja chcę przestrzedz innych przed tym oszustem. Jeśli w moim przypadku tak oszukał to napewno oszuka jeszcze wiele innych, blokując uczciwych licytujących
Co za bzdura... Do swojej czarnej listy nie mogę dodać tego oszusta bo wcześniej nic u mnie nie kupował. Więc po co mi to. Tak jak wcześniej napisałam muszę przestrzedz innych przed tym oszustem
Mam to gdzieś... Już nie wystawie nic u was. To jest jakaś kpina, bez sensu wystawianie i jeszcze płacenie wam za to
Czy na czarnej liście można umieścić nick oszusta. Jeśli allegro usuwa te nicki to jest to bez sensu
@pisklak60 dlaczego twierdzisz, że Allegro usuwa?
Bo na każdym moim wpisie zamiast nicku pojawia się slowo edycja
CL nie funkcjonuje na allegro lokalne.😁
@pisklak60 To prawda, usuwamy login, który podajesz w wątkach na Gadane. Nie jest to miejsce, w którym powinieneś go zamieszczać. Jak pisałam tutaj, jeśli nie chcesz, żeby wskazany klient u Ciebie kupował, możesz go dodać do listy Moi nieaktywni kupujący.
Zalicytował u mnie przedmiot i nie zapłacić. Podczas trwania oferty miałam 10 osób licytujących. A ten oszust zablokował wszystkich chętnych. I co, mam się cieszyć. A taki tekst weź oddech proszę sobie darować
Macie tam bałagan, jeśli nie karzecie takich delikwentów, oszustów. Jeśli mnie oszukał to na bank też innych.jeszcze raz piszę
Ten drania nie mogę dodać do listy, co jest??
Więc nie życzę sobie takich tekstów. Proszę o szacunek, gdyż z wami jestem od lat, Niestety....
@pisklak60 te wpisy są zbędne ponieważ, Allegro nie zmieni regulaminu i kupujący będzie ponad prawo. Najlepsze rozwiązanie: nie wystawiać z promowaniem i czekać max 2-3 dni na zapłatę. Jak nie zapłaci, to czarna lista i nowa aukcja. 30 dni to niech sobie Allegro czeka.
Na AL nie ma CL.