anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czas przelewu za aukcje

MAMY ROZWIĄZANIE!
MateuszBialek
#7 Wielbiciel#

Witam, przedwczoraj pierwszy raz sprzedałem coś na allegro lokalnie (konsola) za 700zł, kupujący zapłacił, pokazało że zakup został dokończony, wysłałem z etykietą z allegro. Do tej pory na koncie allegro nie widzę pieniędzy, tylko -45zł które pobrało za przesyłkę i podatek allegro. Ile można czekać na to żeby pieniądze się pokazały na koncie? Pytam, bo nie chce za wcześnie się martwić.

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3
xyz96
#21 Demiurg#

@MateuszBialek Ale miałeś pieniądze tu; https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/srodki-i-historia-operacji#!/ i zleciłeś wypłatę na swoje konto bankowe? Jeśli tak, to wypłaty są realizowane do końca następnego dnia roboczego po zleceniu. Jeśli nie miałeś i nie masz pieniędzy pod podanym wyżej linkiem, zostałeś oszukany, kupujący nie zapłacił.

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@MateuszBialek te środki zobaczysz w tej zakładce. Aby wypłacić je na Twoje konto bankowe, aktywuj proszę konto do wypłat. W zakładce kliknij [aktywuj konto do wypłat], następnie kliknij link "aktywuj wypłaty teraz" podaj dane do wypłat i wybierz ustawienia wypłat. Następnie wykonaj przelew weryfikacyjny. Konto bankowe musi należeć do właściciela konta Allegro, a numer musi się zgadzać z tym, który wpiszesz w danych konta do wypłat. Jeśli będziesz miał problemu lub pytania, chętnie pomogę 🙂 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
Client:44052296
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów