Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry allegrowicze . Mam pytanie . Czy jeśli sprzedam kilka przedmiotów jednemu kupującemu na allegro lokalnie . Czy kupujący płaci tylko raz za przesyłkę , będzie miał taką opcję ??
Otrzymałem wiadomość od kupującego o treści :
"Mam każdą grę oddzielnie pokazana i płacić oddzielnie nie ma koszyka jak w normalnym allegro"
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wydaję mi się to mało realne i że powinna być opcja wyślij w jednej paczce
Dziękuję za pomoc
Slow4You
To pochrzanione jest.
Generalnie przy licytacjach nie może zapłacić razem.
Przy kup teraz po wybraniu przedmiotu może kliknąć na dodaj inne przedmioty od tego sprzedawcy czy jakoś tak i tam dobiera. Przychodzi Ci wtedy zapytanie o połączenie kosztów wysyłki i dopiero jak to potwierdzisz to może kupić.
Generalnie większość klientów ma to gdzieś i płaci na konto + jedną aukcję na lokalnym dla tańszej etykiety. Połowa to nawet tę tańszą etykietę ma gdzieś i płaci za normalna wysyłkę, bo ma dość błędów przy płatnościach. W każdym razie póki w odróżnieniu od głównego allegro nikt się tu nie czepia o płatności na konto to tak można. Tylko trzeba potem pamiętać anulować aukcje przed wznowieniem.