anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy jest smart dla sprzedających na lokalnie, czy go nie ma

MAMY ROZWIĄZANIE!
igolek
#10 Popularyzator

Wyczerpałem limit darmowych przesyłek i miałem mieć możliwość tańszej wysyłki kolejnych, a tu klient kupuje za 48zł i płaci za przesyłkę. To jest ta możliwość czy jej nie ma. 
Smart aktywny, przedłużony do 05.11. 2026.

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9
_HolaOla_
Moderatorka Allegro Gadane

@igolek Twój limit jest w porządku, nadal możesz wysyłać przesyłki ze Smartem. W zamówieniu z dziś to kupujący nie ma Smarta, więc musiał zapłacić za przesyłkę. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów
igolek
#10 Popularyzator

jak to człowiek nie pomyśli i pisze głupoty, przepraszam, racja!

oznacz moderatorów
_HolaOla_

@igolek nic się nie stało 😉 Polecam się i życzę dobrej soboty!

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów
az1rael
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@igolek nie wiem czy wiesz ale udostępniając smarta jak osoba prywatna udostępniasz tez kupującemu zwrot i odstąpienie od umowy jak dla konsumenta więc nie opłaca się

oznacz moderatorów
igolek
#10 Popularyzator

Osoba prywatna nie ma obowiązku zapewnienia zwrotu czy odstąpienia od umowy, legenda miejska.

oznacz moderatorów
az1rael
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@igolek czyżby poszukaj sobie na forum jak przez smart allegro wymusiło na osobie prywatnej zwrot... dlaczego bo zgadzasz się na warunki smarta więc żebyś się na legendzie nie przejechał

oznacz moderatorów
igolek
#10 Popularyzator

A przy okazji, wolał bym sam decydować, co mi się opłaca. Siedzę tu już ćwierć wieku i nie potrzebuję, jak do tej pory, doradców finansowych.

oznacz moderatorów
Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@az1rael tylko, że to lokalne nie normalne. Chyba, że coś się zmieniło?

@az1rael  napisał(a):

@igolek nie wiem czy wiesz ale udostępniając smarta jak osoba prywatna udostępniasz tez kupującemu zwrot i odstąpienie od umowy jak dla konsumenta więc nie opłaca się

oznacz moderatorów
az1rael
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:44052296 ja piszę o allegro lokalnym

oznacz moderatorów