Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedawca na allegro lokalnie sprzedaję karty podarunkowe allegro taniej. Skusiłem się i wpłaciłem na nr telefonu blik za kartę i nie podaje kodu ani nie chce zwrócić pieniędzy ani nie odbiera telefonu.
Sprzedawca to:
[edytowano]
Proszę uważać. Po otrzymaniu miał wysłać kod za godzinę i nic. Czyta wiadomości i nie odpisuje i wystawia nowe oferty. Allegro zgłosiłem, ale nic sobie z tego nie robią na razie. Sprawa została zgłoszona do banku i pewnie zgłoszę na policję. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
A założyłeś dyskusję ze sprzedawcą? tam Allegro będzie mogło Ci pomóc.
Wpłaciłem na nr blik telefon bo nie chciał udostępnić kup teraz. Moja wina ale chcę ostrzec innych. Jutro zgłoszę problem na policję, do banku już zgłosiłem problem.
@Client:129859807 Transakcja, o której piszesz, nie została dokonana za pośrednictwem Allegro, zatem bardzo mi przykro, ale nie mamy możliwości podjęcia żadnych działań. Widzę, że taką informację otrzymałeś już od doradców drogą mailową. Nie mamy mocy prawnej, aby reagować w przypadku zakupów, do których nie doszło na Allegro. W takim wypadku pozostaje zgłoszenie na policję lub skierowania sprawy do sądu.
No tak, sprzedawcą dodaje nowe ogłoszenia i nic allegro z tym nie robi, gratulacje.
@w_kiwi jeśli nie została dokonana za pośrednictwem Allegro, to dlaczego ukrywacie nazwę usera🤔
To jest pomoc allegro, jak nie zapłacisz prowizji to allegro nie pomoże.
[edytowano]
@Client:129859807 e tam, ja płace prowizję i tez nie pomagają😁, ja to się bardziej zastanawiam dlaczego kazali mi potwierdzić , że mam 18 lat do tej aukcji
Widzisz jak allegro chroni oszustów, nawet edytuje każdy post...
@KOGIEL_T bo dzieci He-mana nie znają, mogłyby nie docenić 🙃
(PixelMarket_)