Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedawca na allegro lokalnie sprzedaję karty podarunkowe allegro taniej. Skusiłem się i wpłaciłem na nr telefonu blik za kartę i nie podaje kodu ani nie chce zwrócić pieniędzy ani nie odbiera telefonu.
Sprzedawca to:
[edytowano]
Proszę uważać. Po otrzymaniu miał wysłać kod za godzinę i nic. Czyta wiadomości i nie odpisuje i wystawia nowe oferty. Allegro zgłosiłem, ale nic sobie z tego nie robią na razie. Sprawa została zgłoszona do banku i pewnie zgłoszę na policję. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
To nie chodzi o to że ja chcę kogoś blokować czy konto usuwać.
Czy to ogłoszenie i zakup poza czy z allegro to powinna być opcja zgłoszenia problemu do allegro. Np pisze , pokazuje wpłatę z banku, rozmowa chat choć chyba allegro na dostęp do tego jeśli e-maile ida przez wasz system. Allegro powinno napisać wtedy do sprzedawcy proszę wyjaśnić problem - dostaliśmy zgłoszenia zakupu poza allegro bez finalizacji zakupu, np do 2 dni i tyle. Wtedy można zawiesić konto do wyjaśnienia.
Kto jest uczciwy to pewnie odpisze zwłaszcza na email z allegro i wyjaśni problem sam
Ja oszustem go nazwałem bo wiem co zrobił, napisałem że chce kupić to napisał przelew lub blik. Źle zrobiłem ale nie chce aby ktoś tak samo zrobił jak ja. Pieniędzy pewnie nie odzyskam bo mała wartość oszustwa zobaczymy bo zgłoszone jest w banku i na policję. Co dalej nie wiem bo nigdy nie miałem takiego przypadku.
Nie podoba mi się że allegro od razu wypiera się że nic nie pomoże bo zakup poza allegro, no ale jeśli tak jest to chyba jednak może usunąć to jeśli nie odpowiadacie za zamieszczane oferty.