Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
Dziękuję ślicznie za odpowiedź!
@Client:45241251, tak, to próba wyłudzenia - konto już zablokowaliśmy. Jeśli otrzymasz wiadomość mejlową, nie klikaj w żaden link.
Bardzo proszę o zablokowanie użytkownika jeszcze raz.
@Client:45241251, konto jest już zablokowane.
Od "Grabowskik66" dostałam wiadomośc na allegro lokalnie prośba o email, gdyż jakoby Pan jest zainteresowany kupnem a nie może kupić bez podania email sprzedawcy. Bezmyślnie podałam emial gdyż wiadomość wydawała mi się autentyczna, był nawet zrzut ekranu , jakoby przy próbie kupna proszono go o mój email.
@edit_123, zablokowaliśmy to konto.
Dzien dobry, u mnie ta sama próba oszustwa i prośba o podanie maila.
@_Magda_lena_1 dziekuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Dzień dobry przesyłam screeny z kolejnymi potencjalnymi próbami oszustwa za pośrednictwem 4 nw. loginów:
pl_magdalena1984
Client:104016759
krystyna199566
Barbaraurba
@_Jaqb_ Bardzo dziękuję za zgłoszenie i zrzuty ekranu. Wszystkie konta zostały zablokowane
Nie klikaj już w nic co przyjdzie w zwrotnym mailu wówczas nic ci nie grozi. To próba oszustwa.
Czy mogę go w jakiś sposób zablokować?
@misiek1992_12 To nie ma sensu. Jutro dostaniesz podobne powiadomienia od innych oszustów.
Niestety nie ma jak blokować. Po prostu ignoruj, chce kupić nie musi prosić o maila.
@misiek1992_12 Samo podanie maila to jeszcze nic groźnego, ale na nic więcej nie odpowiadaj i w nic nie klikaj. Tutaj codziennie jest wiele takich zgłoszeń - to próby oszustwa i wyłudzenia danych. Nigdy nie reaguj na takie powiadomienia, wtedy nic Ci nie będzie grozić.
@misiek1992_12 dziekuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Witam. Miałam kilka takich zapytań od użytkowników:
Odpowiedziałam że jeśli chcą kupić to Allegro nie wymaga podawania mojego maila.
@holecka Dziękuję za zgłoszenie, zablokujemy to konto