Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
Hej 🙂 proszę o blokadę, przed chwilą wiadomość:
Wiadomosc sprzed chwili u mnie
@lowelana @smlfashion_pl dziękuję za Wasze zgłoszenia! To konto jest już zablokowane.
To oszust. W nic nie klikaj i niczego nie podawaj bo możesz stracić pieniądze. Kupujący nie potrzebuje twojego e-maila żeby coś od ciebie kupić.
@Entuzo Dziękuję za czujność, zabezpieczyliśmy już to konto, ale nie podawaj proszę żadnych danych kontaktowych oraz nie klikaj w jakiekolwiek linki zawarte w takich wiadomościach.
@Olicziita dziekuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Witam. Kupujący lokalnie prosi o mojego maila a ja wyslalam dopiero pozniej pomyślałam że to jakieś oszustwo musi byc. Co teraz ?
nie podawaj , to próba wyłudzenia .
@kiikii To próba oszustwa. Nic nie podawaj, nic nie klikaj, niczego nie potwierdzaj, bo stracisz pieniądze.
@kiikii Nie martw się - prawdopodobnie na Twojego mejla przyjdzie teraz wiadomość o konieczności "potwierdzenia zakupu". Absolutnie nie klikaj w żadne linki i nie podawaj swoich danych. Dziękuję Ci za zrzut ekranu i zgłoszenie - zabezpieczymy to konto.
Uffff dziękuje za tą wiadomość ulżyło mi bo to było tak szybko w czasie pracy najpierw wysłałam potem pomyślałam.
Oczywiście przyszedł mail. Załączam screena
Tak jak pisałaś przyszedł mail.....aby klikać potwierdzać itd.
przysłał do mnie podobnego maila proszę o blokadę
@Allibaster Dzięki, to konto jest już u nas zablokowane.
Tylko jak wystawiłem pierwsze ogłoszenia sprzedaży to dostałem już to:
@Client:47026086 Dziękuję za czujność, zabezpieczyliśmy już to konto, ale nie podawaj proszę żadnych danych kontaktowych oraz nie klikaj w jakiekolwiek linki zawarte w takich wiadomościach.
Witam użytkownik 1magdalenka_pl dając screena prosił mnie o maila podając screena że niby nie może zakupić. że to nie 1 raz myśałem że rzeczywiście potrzebuje i mu podałem dopiero poczytałem czym to grozi. Proszę o szybkie zablokowanie tego użytkownika.
Pozdrawiam
marlap2006
To należy wezwać : @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_