Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
@joasialub Cześć. Mogę Cię prosić o login tego konta?
w uzupełnieniu podaje jeszcze loginy
jeden login to - AnatolOwczarek natomiast drugi to - NawrockiZbigniew
@joasialub Jedno konto jest już zablokowane, drugie zaraz do niego dołączy. Dzięki za zgłoszenie 🙂
Bardzo proszę o pomoc bo te prośby o maile są irytujące w kazdej mojej transakcji występują! 😞
Przysłam screeny:
Dzień dobry dostałam wiadomość na allegro lokalnie z prośbą o mój adres e-mail. Byl to użytkownik
Zaczęłam czytać czy cos takiego w ogóle się robi przy zamówieniach z allegro lokalnie i trafiłam na to forum. Okazało się że nie, dlatego piszę.
Pozdrawiam. Diament999
@diament999 Dziękujemy za zgłoszenie. To konto jest już zablokowane.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ również mam podobny problem, natomiast u mnie doszło jeszcze do sytuacji, w której osoba "kupiła" przedmiot, przez co jest zablokowany do dalszej sprzedaży: Treść wygląda tak:
Client:104127787
Kupujący rozpoczął zakup przedmiotów. Sprawdź status sprzedaży w sekcji Zamówienia od kupujących.
https://allegrolokane.sendingreq.xyz/ztiqdczz
Proszę kliknąć na link i potwierdzić i otrzymać pieniądze za sprzedaż. Czekamy na potwierdzenie. - i co teraz ? 😞
@Client:79916103 Zablokowaliśmy to konto. Najprawdopodobniej zakup nie zostanie opłacony, a w tej sytuacji oferta wznowi się w ciągu 5 dni.
Dzień dobry, ja również otrzymałam prośbę o podanie maila
@hajma123, zablokowaliśmy już to konto. 🙂
Witam
Do Mnie tez napisała agunia155
ze prosi mnie o e-mail …. Odpisalam ze Nieeeee 😉
Do mnie tez napisała agunia155 zawróciła mi głowę krótkimi pytaniami a na końcu poprosiła o e-mail 😡
Dzień dobry, jakiś oszust prosi mnie o adres e-mail.
@Dobryczlek1324 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Na tym koncie doszło do włamania, jest już zabezpieczone.
Znowu
@Dobryczlek1324 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zabezpieczyliśmy to konto.
To samo miałam od Client:104198383 oraz od 104205422
@Alwiflor Bardzo dziękuję za zgłoszenie, konta zostaną zablokowane