Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
@ziembamichal Dziękuję, już działamy.
Użytkownik anettaostr
@olkab76, ktoś włamał się na to konto - już je zabezpieczyliśmy. Dzięki za sygnał! 🙂
Można prosić o usunięcie nieaktualnej już oferty?
Oferta: ea9255f9-15ab-4de4-a7de-570d3b49c492
Z góry dziękuję bardzo.
Natrafiłem na użytkownika, który próbuje wyłudzić mój adres email. Jest to oczywiście oszustwo, ponieważ allegro nie wymaga takich rzeczy, aby zamówić produkt. Proszę o zablokowanie tego konta.
@outletexpertpl, dzięki za zgłoszenie - zablokowaliśmy to konto. 🙂
To próba oszustwa, uważaj.
@slawekdworak69, to próba wyłudzenia, dzięki za Twoją czujność. Zablokowaliśmy to konto. 🙂
Witam,
Czy kupujący ma jakikolwiek powód by prosić o mój adres email podczas zakupów na allegro lokalnie?
@wamer83 nie podawaj, a jak podałeś nie klikaj ani nie potwierdzaj, to wyłudzenie danych do konta bankowego 😞
Próba oszustwa, wiele masz tu wątków na ten temat.
@wamer83, oprócz tego, co zostało tu powiedziane, dodam, że zablokowaliśmy to konto.
Witam, mam kolejnego :
TREŚĆ:
Witam, czy mogę kupować przez Kup teraz?
Dokonuję teraz zakupu, ale Allegro prosi podac adresu e-mailowy sprzedawcy w celu zakończenie zamówienia
W tym tygodniu to u mnie już chyba siódmy
:-)))
Lubią mnie
Pozdrawiam
Hary_11
@Hary_11 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
@NEXUS46 Bardzo dziękuję za zgłoszenie, już działamy w tej kwestii.
Takie pytania do mnie minutę po wystawieniu przedmiotu : Witaj, chciałbym zorganizować dostawę przedmiotu za pośrednictwem serwisu allegro. Potrzebuję jednak Twojego adresu e-mail, aby zarejestrować dostawę, a następnie wystarczy, że potwierdzisz dostawę i to wszystko.
@Madziula75 nie podawaj, nie klikaj jak jak podałaś bo to wyłudzenie danych do konta bankowego 😞
@Madziula75 Tak, to próba wyłudzenia Twoich danych. Podaj mi proszę login konta, od którego dostałaś tę wiadomość.