Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
Dwie kolejne próby oszustwa. Zróbcie jakiś przycisk, żeby zgłaszać to wprost z czatu 🙂
@Client:54706285 @hansin1 Dziękuję Wam za zgłoszenia, zablokowaliśmy już te konta.
witam u mnie to samo
@bielik16 dziękuję za zgłoszenie, już działamy.
Dzień dobry,
Użytkownik iiiijjj prosi mnie o podanie maila do finalizacji zamówienia. Czuję że to próba wyłudzenia danych.
Pozdrawiam,
Paweł
Jeszcze dwa
W podobny sposób ktoś próbuje wyciągnąć odemnie nr telefonu
@hubiks40 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zabezpieczyliśmy to konto.
bobekwnc - to następny oszust
@Lukasz_kwiat dziekuję za Twoje zgłoszenie! Zabezpieczyliśmy to konto.
Cześć,
Ja w ciagu ostatnich trzech dni miałem podobne wiadomości z prośbą o nr telefonu od użytkownika Tom_ek1 oraz adres e-mail od użytkownika kuba90904.
@Armand87 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Przesłałam wskazen konta do weryfikacji i zaraz zostaną zabezpieczone.
Mam taką samą sytuacje, klientka mnie niby pyta o maila z konta
IzaRomanik
@Pawel_banan dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Chyba nie do końca, bo dziś dalej do mnie pisze!
nick "niezgul1"
@ale_X_89 Dziękuję za zgłoszenie. Sprawdzimy tę sytuację i zabezpieczymy konto 🙂
Próby wyłudzeń dziś 20:22 z kont:
@kuleczka81_2007, na te 2 konta ktoś się włamał. Dzięki za zgłoszenie!
Witam,
margolcia02 napisała:
"Dobry wieczór zdecydowałem się na zakup Państwa produktu, wypełniając formularz żądania dostawy w polu właściciel należy wpisać @ email. Proszę o maila tutaj."
konto ponad 9 lat, prawdopodobnie przejęte
klient (40761386) napisał: Dzień dobry, czy sprzedaż jest jeszcze otwarta? Chcę teraz złożyć zamówienie, prosi o podanie maila sprzedawcy.
Podaj mi swój aktualny adres e-mail, a ja złożę zamówienie
konto ponad 5 lat
proszę o blokadę
pozdrawiam
Robert
Ps ten ostatni siedzi na kompie od 10:44 no niezły kozak i nikt go nie zgłosił no i ups trafił na mnie 🙂