Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
@Sined118 Dziękuję, na tym koncie doszło do włamania, ale już je zabezpieczyliśmy.
Mam pytanie, nie sprzedawałem jeszcze przez allegrolokalnie stąd pytanie.
Dostałem informację o kupujacego z zapytaniem o nr telefonu gdyż chce kupić mój przedmiot. Po chwili przyszla informacja sms/link że mam sie zalogować do banku aby wskazać nr konta i dane do logowania. Czy taka procedura jest ok? Na allegro.pl wyglada to inaczej.
@magnat21 nie, to nie jest okej. Dobrze, że zaochowałeś czujność i do nas napisałeś. Nie klikaj proszę w przesłany link. Czy możesz podać login osoby, która wysłała do Ciebie tą wiadomość?
basienka110987
Wczoraj miałem podobną sytuację, prosili o Adres @. Login użytkownika to: gadzet9
@magnat21 dziękuję za zgłoszenie! Pierwsze konto już zablokowaliśmy, drugie zostało zabezpieczone, ponieważ doszło na nim do włamania.
Dostałem kolejną wiadomość z prośbą o podanie adresu mailowego. Login osoby ktora do mnie napisała: nkclan1
@magnat21 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zabezpieczyliśmy to konto.
to ściema / ktoś próbuje Cię okraść.
@beaataa_k dziękuję za Twoje zgłoszenie! Już zabezpieczyliśmy to konto.
Powiem szczerze że myślę o tym żeby usunąć swoje aukcje i już nie sprzedawać bo zaczynam się bać
@beaataa_k rozumiem, ale nie martw się jeśli nie podajesz danych i wiesz, że kupujący nie potrzebują ani Twojego e-maila ani numeru telefonu to nic się nie stanie. Na Allegro Lokalnie wciąż jest wielu kupujących, którzy mogą być naprawdę zainteresowani Twoimi ofertami.
Oszust prosi mnie o e-maila , jego login: turbo64
@Client:47381709 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zabezpieczyliśmy to konto.
Witam 3 użytkowników prosi mn
ie o maila.
Mam to samo,
Witam dostąłem wiadomość od kuppującego na czacie allegro lokalnie ze nie moze znaleźć mojego adresu email a musi go wpisać w danych paczkomatu...Gdzie powinien on go znaleźć zebym nie musiał podawać w ciemno??
Niczego nie podawaj to próba oszustwa, kupujący nie potrzebuje ani maila ani potwierdzenia o przelaniu kasy, uważaj żebyś nie straci kasy.