Cześć, czy to oszustwo?
@Lukasz_kwiat dziekuję za Twoje zgłoszenie! Zabezpieczyliśmy to konto.
Cześć,
Ja w ciagu ostatnich trzech dni miałem podobne wiadomości z prośbą o nr telefonu od użytkownika Tom_ek1 oraz adres e-mail od użytkownika kuba90904.
@Armand87 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Przesłałam wskazen konta do weryfikacji i zaraz zostaną zabezpieczone.
Mam taką samą sytuacje, klientka mnie niby pyta o maila z konta
IzaRomanik
@Pawel_banan dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Chyba nie do końca, bo dziś dalej do mnie pisze!
nick "niezgul1"
@ale_X_89 Dziękuję za zgłoszenie. Sprawdzimy tę sytuację i zabezpieczymy konto 🙂
Próby wyłudzeń dziś 20:22 z kont:
@kuleczka81_2007, na te 2 konta ktoś się włamał. Dzięki za zgłoszenie!
Witam,
margolcia02 napisała:
"Dobry wieczór zdecydowałem się na zakup Państwa produktu, wypełniając formularz żądania dostawy w polu właściciel należy wpisać @ email. Proszę o maila tutaj."
konto ponad 9 lat, prawdopodobnie przejęte
klient (40761386) napisał: Dzień dobry, czy sprzedaż jest jeszcze otwarta? Chcę teraz złożyć zamówienie, prosi o podanie maila sprzedawcy.
Podaj mi swój aktualny adres e-mail, a ja złożę zamówienie
konto ponad 5 lat
proszę o blokadę
pozdrawiam
Robert
Ps ten ostatni siedzi na kompie od 10:44 no niezły kozak i nikt go nie zgłosił no i ups trafił na mnie 🙂
@_robert_1 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Oba konta już zabezpieczyliśmy, ponieważ doszło na nich do włamania.
Tomasz (Client:45039
Witam, chcę złożyć zamówienie przez alegrolocal, klikam "kup teraz", prosi o podanie e"mall sprzedawcy. Czy mógłbyś napisać swój aktualny e"mall. Zrobię zamówienie tak szybko jak to możliwe
Prośba o zablokowanie użytkownika. Wysyla link do niby dokonanej płatności
@paulo Dziękuję za zgłoszenie, konto zostało zabezpieczone
ja też byłem obiektem próby wyłudzenia danych do banku od Małgorzaty T. występujacym pod nickiem ,, Margarettka_1" i ,,Filowa2" to ta sama osoba
Ja niestety zdążyłem odpowiedzieć zanim trafiłem na temat. Czy da się cofnąć konwersację?
Ola (Client:86297275) tez prosi maila
Kupujący, prawdopodobnie oszust prosi o maila gdyż chce kupić przez kup teraz. Myślę że to próba wyłudzenia.
@vitara1 dziękuję, to konto jest już zablokowane w naszym systemie.