Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
@misiek_s007 nie, kupujący nie potrzebuje Twojego e-maila ani numeru telefonu, żeby sfinalizować zakup. Nie podawaj proszę tych danych. Widzę, że to konto zostało już zabezpieczone, a jego właściciel poinformowany o włamaniu.
Na przyszłość możesz zgłaszać nam takie wiadomości w tym wątku.
Kobra4x4
@misiek_s007 dziekuję za Twoje zgłoszenie! Zabezpieczyliśmy już to konto.
"Kupujący" kupił przedmiot i oferta automatycznie się zamknęła. Muszę wystawiać przedmiot ponownie? Co z opłatą za promowanie oferty?
@jakub_tyniewicki Dziękuję za zgłoszenie, to konto zostało już zablokowane
Dzięki 😉
A co z tym pytaniem?
"Kupujący" kupił przedmiot i oferta automatycznie się zamknęła. Muszę wystawiać przedmiot ponownie? Co z opłatą za promowanie oferty?"
@jakub_tyniewicki Możesz poczekać 5 dni na wznowienie oferty lub wystawić ofertę jeszcze raz, bez czekania. Przydatna będzie opcja "Wystaw podobne". Przypilnuj tylko proszę, żeby nieopłacona oferta się nie wznowiła. Po 5 dniach od zakończenia ogłoszenia wyślemy Ci mejla zatytułowanego Kupujący nie zapłacił. Za 24h ogłoszenie będzie znów widoczne. Masz 24 godziny na decyzję – po tym czasie automatycznie wznowimy Twoje ogłoszenie. Jeśli nie chcesz wznawiać ogłoszenia, wybierz Wyłącz wznawianie.
Kolejny już raz z tych samych kont
- kobra4x4
- Client:99765277
@kotywworku Dziękuję za zgłoszenie, zabezpieczyliśmy oba konta
Krzysiu 2626:
Witam Czy przedmiot jest Dostępny - aktualny? Chciałabym dokonać zakupu przez aIIegroIokaInie, ale potrzebuję Twojego maiIowego
@jagomic11 Dziękuję za zgłoszenie, konto zostało już zabezpieczone 🙂
Witam, dziś już kolejny raz mam taką wiadomość.
@folium1 Jest to próba wyłudzenia danych, konto zostanie zabezpieczone. Dzięki za zgłoszenie!
to chyba też próba jakiegoś wyłudzenia. Przesylam screeny. Nie klikałem w linki, ale mają mojego maila. Czy czymś to grozi jeśli w nic nie kliknąłem?
Nie chce się dodać więc podaję loginy:
Client:44553464
autohandelzsd
chyba mam następnego oszusta
dzięki i pozdrawiam