Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
Dzien dobry. Nie mam PayU i trwa weryfikacja Przelewy24. Sprzedałem buty narciarskie. i Klient poprosil o podanie emaila. Podalem i na poczte dopstalem wiadomosc z Allegro Lokalne by dokonczyc transakcje. Na stronie jest link ktory mnie przekierowuje na strone gdzie trzeba wybrac swoj bank i dac kontynuluj. Strona nie chce sie otwierac pisze o zagrozeniu. To chyba jakies oszustwo? Prosze o jakies info jak ktos wie cos na ten temat. Dziekuje i Pozdrawiam 🙂
Nie otwieraj to oszustwo, przeskanuj komputer mógł się umieścić program szpiegujący.
Ok. Wielkie Dziękuję.
@Kepkos Niczego nie podawaj, w nic nie klikaj, niczego nie potwierdzaj, bo stracisz pieniądze. To próba oszustwa.
@Kepkos kupujący nie potrzebuje Twojego e-maila na Allegro Lokalnie, my również nie prosimy o e-mailowe potwierdzanie transakcji. Bardzo proszę przeskanuj swoje urządzenia programem antywirusowym, ponieważ kliknąłeś w link mogło zostać coś zainstalowane.
Dziękuję, że do nas napisałeś! Na przyszłość nie podawaj swojego adresu e-mail, a każdą taką prośbę zgłaszaj proszę nam. Konta osób, które do Ciebie pisały są już zablokowane.
No całe szczęście, że nie udało się tym oszustom mnie okraść. Następnym razem od razu będę takich cwaniaczków zgłaszał. Pozdrawiam.
I Szkoda, że musiałem ponownie wystawiać przedmiot i ponownie poniosłem koszty za wyróżnienie. Ale nic to 5 złoty to nie majątek. Pozdrawiam.
@Dannyrolf bardzo dziękuję za zgłoszenie, zablokowaliśmy już to konto.
Też właśnie dostałam maila rzekomo z allegro o zatwierdzeniu sprzedaży, ale coś wzbudziło moje podejrzenie. I się nie myliłam ,oszust zablokowany kolejnego mniej 😄
Hej, u mnie to
@Client:55376938, zablokowaliśmy to konto.
Tak to próba wyludzenia
Taka sama prośba od Client:103817257
Do czego jest potrzeby oszustom nasz email?
Dzień dobry.
Przepraszam, że w formie odpowiedzi, ale dziś do mnie zgłosił się taki pacjent:
Client:103817726
@Op_Lukasz Nie ma problemu. Konto zablokowane 🙂
@maciej_junior Konto już zablokowaliśmy. Dziękuję za zgłoszenie.
Też chciałabym zgłosić oszusta co chce mojego maila
użytkownik: Client:103818227