Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
Kiedyś już miałam nauczkę, więc teraz jestem ostrożna, zanim coś zrobię dziękuję i pozdrawiam, a jeszcze, czy to można gdzieś zgłosić.
Login tego klienta:Client:10446388
a czy potrzebuje nr telefonu aby zakończyć transakcję bo właśnie taką wiadomość otrzymałem, po zakończeniu sprzedaży ?
@Client:100919809 Nie, to próba wyłudzenia Twoich danych, dlatego nie podawaj Kupującemu żadnych informacji i podaj mi proszę jego login. Sprawdzimy to konto.
Kurczę już podałem nr telefonu
@Client:100919809 Czy możesz wstawić tutaj zdjęcie lub zrzut wiadomości, którą dostałeś od tego Kupującego?
yyy mam informację, że płatność jest zakończona
@Client:100919809 Podaj mi proszę numer tej oferty, sprawdzę dokładnie, jak wygląda status tej płatności i czy wszystko jest w porządku.
Yyy nie mam nr oferty, jest po prostu strona z zakładką zakończone
@Client:100919809 Wszystko jest w porządku, kupujący poprawnie opłacił zamówienie, więc środki ze sprzedaży znajdziesz w tej zakładce. Aby wypłacić je na swoje konto bankowe najpierw musisz zweryfikować swój rachunek, a zrobisz to w zakładce Ustawienia wypłat. Dokładną instrukcję jak to zrobić krok po kroku znajdziesz w tym artykule.
@MTWroboty Dziękuję, wszystkie konta, które wskazałeś są już zablokowane w naszym systemie.
Oki. Dzięki za pomoc 🙂
W porządku oferta ? Bo Pani mi teraz wysłała dane do wysyłki
Jestem świeżak. Mam potwierdzenie, że pieniądze są przy rozliczeniach
Otrzymałem na allegro lokalnie wiadomość od:
Witam, chciałbym zakupić Państwa ogłoszenie za pośrednictwem aIIegroo. Proszę napisać swój e-mejlow dla mnie, aby zorganizować dostawę) dziękuję bardzo)
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@WYPASIK2003, dzięki za zgłoszenie - zablokowaliśmy to konto.