Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
@Client:73177297 Jeśli nie wklepałeś żadnych danych do konta a tylko kliknąłeś link to na razie nic Ci nie grozi. Potwierdziłeś tylko że masz dobry adres mail i będą ci podrzucać inne propozycje "nie do odrzucenia" Więc miej sie na baczności, nie klikaj w linki, nie wierz że już zapłacone, jeśli nie widzisz wpłaty, nie sprawdzaj konta żeby aktywować coś tam itd... itp..
@Client:73177297 Cześć. Jeśli nie podałeś swoich danych logowania do banku, to nie powinno wydarzyć się nic złego. Na wszelki wypadek przeskanuj swój komputer programem antywirusowym i prześlij nam tego mejla (skorzystaj z opcji "Przekaż dalej") na phishing@allegro.pl
Wysyłałem to na podany adres
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Osoby pod tymi nazwami próbują wyłudzić ode mnie e-mail: Client:105005497,Client:105004309,Client:105005474,Client:104999845,Client:104999496
co z tym zrobić,przysyłają mi takie wpisy,nie da się tego zablokować?
Witam, chciałabym kupić u Państwa produkt z dostawą. 🙂
Czy masz taką możliwość? Allegro, a ja zajmę się organizacją dostawy. Aby to zorganizować, potrzebuję tylko Twojej poczty. Dzięki za odpowiedź ;3.
Client:105005474 i
Są to próby oszustwa, nie odpisuj. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@lew1758517 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy wskazane konta.
,następny,co za zaraza
Client:105006524
@lew1758517 dziekuję! To konto również zablokowaliśmy.
Jestem atakowana prawie codziennie. /podanie e-maila/
Proszę o zablokowanie kolejnych kont : Client:105009445 oraz Client:105020611
Dlaczego za każdym razem kiedy wystawiam przedmiot na Allegro lokalnie od razu dostaję dziwne zapytania o adres mailowy lub mozliwość wysyłki kurierem? Nie podaję tej mozliwości w moim ogłoszeniu. Poza tym niektórzy podają mi jakieś linki do kliknięcia w celu wprowadzenia w życie transakcji. Staram się w nie nie klikać. Podejrzewam, ze są to jakieś proby wyłudzenia moich danych. Bardzo mnie to niepokoi, że kiedyś niechcący popełnię jakiś błąd i będę miała zhakowane moje wrażliwe dane np. do konta bankowego. Po dłuższym czasie niesprzedawania postanowiłam sprzedać parę rzeczy, ale widzę, że to sie robi u Was bardzo niebezpeczne.
Zmora to teraz więc bardzo uważaj, możesz oczywiście zgłaszać takie konta, zostaną zablokowane.
@primum1 Cześć! Dobrze, że zachowujesz czujność - nie podawaj swojego mejla, nie klikaj w linki nieznanego pochodzenia, to wszystko mogą być próby wyłudzenia danych. Nasz algorytm regularnie blokuje te konta.
To sa klienci do zablokowania.
Widzę, ze to jest jakiś obłęd i walka z wiatrakami. Kasowanie na piechotę takich klientów, to chyba jest wojna nie do wygrania...walka z automatami?!!!
@primum1 Dzięki, te konta są już zablokowane.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Jeżeli prośba o maila, albo o podanie danych to z pewnością tak.
@Starlet_1 Dziękuję za zgłoszenie. Oba konta zostały już zablokowane.
Dzień dobry, przesyłam screen z dwóch wiadomości, które dostałam na Allegro Lokalnie. Proszę o weryfikację (Client:104449709 oraz Client:104967978) Dziękuję i pozdrawiam
@wawa777 Na konta jest już nałożona blokada 🙂