Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
Ktoś na Allegro lokalnie pisze do mnie żebym podał maila żeby kupić mój przedmiot. Przecież nie trzeba maila podawać przy kupnie. Załączam screenchota
Nie chyba tylko na pewno .Zdecydowanie to próba wyłudzenia danych i dostępu do twojego konta.
Nie trzeba,😍
@Kojonkoski99 Dzięki za zgłoszenie, konto jest już zablokowane
@andrzejmiet tak , oszustwo , nie klikaj w żadne linki , najlepiej usuń wiadomość .
@andrzejmiet To konto jest już zablokowane. Nie podawaj proszę swojego adresu mejlowego - żaden kupujący go nie potrzebuje, aby dokonać zakupu.
Status płatności sprawdzisz w zakładce Zamówienia od kupujących. Gdy kupujący zapłaci za przedmiot, damy Ci też o tym znać mejlowo.
@Adamysz12 Cześć. Nie musisz niczego zatwierdzać, nie podawaj też swojego mejla. Konto zostanie zablokowane.
Jeśli ktoś rzeczywiście dokona zakupu od Ciebie na Allegro Lokalnie, status płatności sprawdzisz w zakładce Zamówienia od kupujących. Gdy kupujący zapłaci za przedmiot, damy Ci też o tym znać mejlowo.
Próba wyłudzenia adresu mail:
@ZAGGI88, również zablokowaliśmy to konto. 🙂
Następny "zainteresowany zakupem".
@tomaz1481, to konto jest już zablokowane. 🙂
U mnie to samo... Po wystawieniu przedmiotu na sprzedaż dostaje kilka wiadomości z prośbą o maila.
@felt__bee, konto jest już zablokowane.
Dzień dobry
Jestem tu pierwszy raz i nie bardzo wiem, czy dobrze to robię :-),
chciałem zgłosić numery użytkowników którzy chyba próbują wyłudzić mój adres e-mail:
Dostałem kilka odpowiedzi na moje ogłoszenie i we wszystkich jest prośba o adres e-mail
Witam.Powiedz swój ęmailё.Żebym złożył zamówienie.Miłego dnia!
Witam. Chciałabym kupić ten produkt. Czy oferta jest nadal aktualna? Jeśli są jeszcze dostępne, proszę napisać swój e-mail, abym mógł złożyć zamówienie.
Czy mamy złożyć u Ciebie zamówienie na dostawę towarów na allegro? Do złożenia zamówienia potrzebny jest adres e-mail. Wysyłka na Allegro jest naprawdę bezpieczna i wiele osób korzysta z niej bez żadnych problemów.
Nigdy wcześniej nie miałem podobnych sytuacji.
Pozdrawiam
Hary_11
@Hary_11, hej! Miło Cię widzieć na Gadane. 🙂
Dzięki za Twoją czujność - wszystkie konta są już zablokowane.