Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
Jak podałeś to nie tragedia najwyżej błąd, ale jak przyjdzie zwrotny z linkiem to nie otwieraj bo wtedy możesz stracić kasę.🤔
Ok kurcze zawsze uważam nie wiem co mnie zmyliło, już miałem dużo takich przypadków na Whatsapp z **piiip**
@Client:55530412 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Samo podanie e-maila jeszcze nie niesie konsekwencji, ale bardzo proszę uważaj na wiadomości e-mail jakie będziesz otrzymywać. Nie wchodź w podejrzane linki. Konto Allegro osoby, która wysłała do Ciebie taką prośbę już zablokowaliśmy.
Dziękuję pozdrawiam
Witam , w dniu dzisiejszym po raz pierwszy wystawiłam przedmiot na sprzedaz. Natychmiast był odzew jak się okazało oszustów . najpierw korespondencja czat z allegro następnie zakup przez pay..kolejnie wysłanie linka do mnie na mój telefon celem podania danych z karty banku aby mogli przesłać pieniądze za zakup!!!
okazało się ze to oszuści , którzy chcieli mnie okraść
@Mazukinum czy mogę poprosić CIę o podanie loginów osób, które wysyłały do Ciebie takie wiadomości?
Kolejna "prośba" o email klient 107024288 ze Zgierza
@mst2000, dzięki za zgłoszenie. Zablokowaliśmy to konto. 🙂
Witam ten sam problem. Co prawda podałem maila ale po chwili się zmitygowałem że to przekręt
@vitara1 Cześć, dzięki za zgłoszenie! Zablokujemy to konto. 🙂
Poniższe loginy są do blokady:
Ledwo co dodałam ofertę, a już mam kilka wiadomości tego typu - przyznam, że jest to uporczywe. Serio nie da się nic z tym zrobić? Fakekonta pewnie tworzą się jak grzyby po deszczu 😕
Witam, u mnie podobna opcja
@Mlody_Mateusz dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
U mnie te same loginy. Cały czas trzeba być czujnym.
@sloneczko59 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy te konta.
Napisała dziś do mnie kolejna osoba prosząca
o email
@Client:104800026 olej 🙂
Zgłaszać tu, moderacja zablokuje.
@Client:104800026 czy możesz podać login osoby, która poprosiła Cię o podanie e-maila?
Kolejna "prośba"