Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
@Client:102355594 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zabezpieczyliśmy to konto.
Client:45553426 - próbował przed chwilą wyłudzić ode mnie adres e-mail
@adbloczek dziękuję za Twoje zgłoszenie! Konto jest już zabezpieczone.
Masz słuszne podejrzenia.
@aga_tekla_nuka dziękuję za Twoje zgłoszenie! Konto zostało już zabezpieczone.
Witam, właśnie dostałem dwie wiadomości:
1. Od użytkownika: Client:104363038
"Witam, próbuję zapłacić przelewem przez Allegro(Szybka płatność przez Allegro), proszę wysłać mi swój @- mailu lub numer telefonu sprzedawcy(dla złożenia zamówienia), aby wysłać etykietę i potwierdzenie,pozdrawia"
2. Od użytkownika: usher_us
"Dzień dobry)) Wszystko zgodnie z ogłoszeniem? Jak klikam na kup to prosi o mailo sprzedającego, proszę o przesłanie, żebym mogła kupić. Pozdrawiam:)"
Obydwie przyszły w ciągu 30 minut od wystawienia przedmiotu na sprzedaż.
Pozdrawiam
@Pawell1502 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Wskazane konta zostały zabezpieczone.
Zgłaszam użytkownika
@Client:42930938 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Podane konta zostały zabezpieczone.
Client:94056117
j-uleczka
Proszę następne 😕
@Xidex00 dziękuję za zgłoszenie! Oba są już zabezpieczone.
Wystawiłam, dzisiaj kilka aukcji i zgłaszają się boty, że chcą mój meil. Można jakoś to zablokować?
Nie, możesz tu zgłaszać a moderacja zablokuje.
hayliee Paka 62, 68 dla dziewczynki 50 zł Zachowaj bezpieczeństwo Dzień dobry)) Wszystko zgodnie z ogłoszeniem? Jak klikam na kup to prosi o mailo sprzedającego, proszę o przesłanie, żebym mogła kupić. Pozdrawiam:)
Paka 62, 68 dla dziewczynki
@Client:43797930 dziękuję! Wskazane konta zostały zabezpieczone, ponieważ doszło na nich do włamania.
@Client:102913883 Bardzo dziękuję za zgłoszenie, konto zostało zabezpieczone. 🙂
Podejrzewam próbę wyłudzenia danych.
Witam, próbuję zapłacić przelewem przez Allegro(Szybka płatność przez Allegro), proszę wysłać mi swój @- mailu lub numer telefonu sprzedawcy(dla złożenia zamówienia), aby wysłać etykietę i potwierdzenie,pozdrawia