Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
Dzień dobry, otrzymałem identyczne wiadomości od: anettaostr, Client:105212275 oraz Client:105214866.
@MartaK33, te konta są już zablokowane. 🙂
Dzisiaj też doświadczyłem próby wyłudzenia emaila od:
@man1ek95 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Witam to i te konta też są podejrzane ..a człowiek jak głupi podał nr konta
@Jaros_J1984 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy te konta.
Taką dostałem wiadomość:
"Dzień dobry, nadal aktualne? Jestem zainteresowany zakupem poprzez "kup teraz" potrzebuję adresu e-mail sprzedającego, proszę o jego podanie, pozdrawiam"
od:
Aleś błyskotliwy fiu fiu, właśnie dlatego to napisałem.
@raff1975, zablokowaliśmy to konto, dzięki za zgłoszenie. 🙂
Witam,
U mnie na kilku aukcjach na allegro lokalnie dostałam wiadomości o podanie adresu email od 'kupujących':
1. Client:107066488
"Dzień dobry, potrzebował twojego adresu mai-l, aby potwierdzić zakup na allegro"
2. Client:107071407
"Uwaga! Ta wiadomość była niezgodna z regulaminem. W trosce o Twoje bezpieczeństwo, nie wyświetlamy treści wiadomości."
3. Client:107071407
"Uwaga! Ta wiadomość była niezgodna z regulaminem. W trosce o Twoje bezpieczeństwo, nie wyświetlamy treści wiadomości."
4. Client:107072542
"Dzień dobry, czy przedmiot jest jeszcze na sprzedaż? Chciałbym kupić z dostawą przez Allegro. Proszę podać swój adres e-mejlowy. Pozdrawiam:
5. brat-car
"Dzień dobry, nadal aktualne? Jestem zainteresowany zakupem poprzez "kup teraz" potrzebuję adresu e-mail sprzedającego, proszę o jego podanie, pozdrawiam"
6. Piotrek19b
"Witam, czy jest możliwość wysyłki paczkomatem? Chcę kupować przez Kup teraz, ale przy składaniu zamówienia jestem proszony o e-mail sprzedawcy, ale nie znam Pana/Pani e-maila więc nie mogę złożyć zamówienia, proszę o e-mai"
Cześć @Rybakowe_plemie 🙂 Bardzo dziękuję za zgłoszenia. Wszystkie konta zostały już zabezpieczone 🙂
Poproszę o zablokowanie jeszcze tych kont. Pozdrawiam.
OKPLProKox
master-klisiu
Client:65394759
@zaneta129_2010 Dziękuję, wszystkie te konta są już u nas zablokowane.
Prosiłbym o zablokowanie użytkownika, z góry dziękuję
@toudin dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Witam, tez otrzymałem prośbę o maila od uzytkownika Client:105470069. Jak rozumiem to prosba oszustwa, prosze o zablokowane.