Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Tak, w paczkomacie oraz w paczkopunkcie.
W każdym możesz.
Pytam bo wydrukowałem już etykietę i kiedyś miałem komunikat : "nie możemy teraz przyjąć twojej paczki " ale może był pełny,teraz mam drugą paczkę zaraz spróbuję
Nadać możesz wszędzie byleby to paczkomat lub punkt inpostu był
Właśnie byłem i komunikat przepraszamy nie możemy teraz przyjąć Twojej paczki,a kobieta wybierała dwie przede mną i były miejsca. Podejrzewam że jak wydrukowałem etykietę a do konta allegro mam przypisany inny to muszę w tamtym
Raczej nie ,ja w swoim mieście nadaję w kilku różnych ale prawie nigdy w tym co mam przypisany . Może chwilowa awaria lub trzeba było ponowić (czasem też tak mi się zawieszał) i wtedy skrytka się otwierała.
Kilka razy próbowałem i nie przyjmie 😞
In Post nie jest przypisany do konta i miejsca nadania.
Nadałem we właściwym i poszło,tu się nie udaję,jakaś inna przyczyna musi być
@rogu21 Dziwne bo niejednokrotnie nadawałem przesyłki Inpost w innych paczkomatach niż wybrany nadawczy i ani raz nie było z tym jakichkolwiek problemów.
Bo nie powinno,no cóż paczkomat stoi tydzień,działa bo ludzie odbierają,może jeszcze nadawać nie można
Jak robisz przez menagera to się nie da, zwrot możesz zrobić każdego i :https://inpost.pl/pomoc-w-usludze-inpost-szybkie-nadania-wybralem-do-nadania-paczkomat-ale-chce-wybr...
Ja sprzedałem rzec na allego,klient zapłacił,wydrukowałem etykietę,nakleiłem i się nie da