Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mogę wycofać ofertę licytacji na prośbę kupującego w allegro lokalnie?
Kupujący wbił zbyt wysoką kwotę i teraz chciałby ją wycofać, jak to może zrobić on jako kupujący bądź ja jako osoba sprzedająca.
Na Lokalnie kupujący nie wycofa oferty sam. Jeśli poprosi o to na czacie, musisz zakończyć aukcję i wystawić ją od nowa.
Dzięki, tak właśnie myślałam,masakra z tymi zasadami allegro jest,coraz gorzej... chyba trzeba przestać tu co kolwiek handlować.
To nie są nowe zasady więc sprzedajac na Allegro godziłeś się na nie. No chyba, że nie zapoznałeś się z nimi wcześniej. No ale to już był Twój obowiązek.
problem w tym że z prawnego punktu widzenia przybicie w aukcji = umowa z kodeksu cywilnego jest obowiązująca i cena jaką zaoferował, ergo jak zamkniesz akcję wygrywa ten co dał najwyższą w tym momecie ofertę i sądzie takiego ukrzyżujesz z pozwu cywilnego o zapłatę za towar tyle ile wylicytował a są durnie co dla zabawy walą przebitki po 100000zł i myślą że im nic nie grozi bo robią to z fejkowego konta tylko że za takich allegro beknie za nieprawidłową weryfikację danych do pozwu cywilnego gdyby ich oskarżyć. KC jasno mówi muszą obie strony odstąpić od umowy więc w rozmowie z kupującym musisz i ty i on wyrazić wolę uznania tego zakupu za niebyły na poczet ewentualnych roszczeń prawnych. @Komputery-Lodz