Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proszę o informację dlaczego allegro lokalnie wystawiło pobranie 19 zł a ja nie dostałam żadnych etykiety i nie mogę pani przesłać O co tu chodzi bo ja chcę wysłać na własny koszt a dużo więcej wychodzi za przesyłkę
To jest jedynie sugerowany koszt wysyłki i jest tam taka informacja.
Koszt nadania przesyłki należy sprawdzić przed sprzedażą a nie po 😉
Na Allegro gotowe etykiety są tylko do paczkomatu inpostu, może też do allegro one box (o ile juz przywrócili tę formę wysyłki).
Wszystko inne wysyłasz jak chcesz, cenę wysyłki też ustawiasz taką jak chcesz. Sama to zatwierdziłaś. Niestety ale dobrze ogarnąć podstawy zanim się coś zrobi, bo inaczej tak wychodzi...
Powinni informować o tym przy wyborze. Ale cóż to tylko Allegro... Jest jak zawsze... Albo człowiek sam sie doczyta albo wpadnie na minę.
Mam nadzieje, ze chociaż konto do wypłat potwierdziłaś przed pierwszym wystawieniem, bo jak nie to dopiero fajna niespodzianka przy normalnie płatnych sprzedażach będzie...
Cześć, @Client:111978852. W ofercie była dostępna metoda dostawy Przesyłka kurierska - pobranie za 19 zł. Tak jak wspomniał @komis-bell to jest tylko sugerowany koszt i możesz go edytować w ofercie, tak aby był jak najbardziej zbliżony do kosztu wysyłki u wybranego przez Ciebie przewoźnika.
Takiej etykiety nie wygenerujesz na Allegro Lokalnie. Możesz to zrobić bezpośrednio na stronie dowolnego przewoźnika.