Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupujący, zarządał zwroty środków, czy ja zamiast tego mam prawo wymienić to konto?
@Knowhere Nie wiem czy zwróciłeś uwagę, że już kilka tematów wcześniej z rzekomo zabronionymi do sprzedaży są rozpatrywane pod kontem sporu a nie legalności 🙂
Może to i moje myślenie spiskowe, ale coraz bardziej mam wrażenie, że te regulaminy allegro, co można a co nie, to raczej niechciane i wymuszone zapisy przez różne instytucje nadzoru oraz sądy po skargach ludzi. A w rzeczywistości ich działanie to pic na wodę 😄 Są, bo muszą być i tyle, a skoro są to trzeba coś na odczepnego usunąć na chwile lub zablokować gdy ktoś się przy tym upiera 😉
Tak.
LegitnySeller jako osoba prywatna reklamację musisz rozpatrzyć i jeśli ją uznasz naprawić szkodę lub oddać środki .W przypadku transakcji pomiędzy osobami prywatnymi nie wystepuje obowiązek przyjęcia zwrotu .
@LegitnySeller utwórz jeden porządnie napisany wątek a nie tworzysz co raz to nowe wątki i w każdym inaczej tworzysz tytuł
Co to znaczy że nałożono mi sankcję na konto?
Kupujący, zarządał zwroty środków, czy ja zamiast tego mam prawo wymienić to konto?
@LegitnySeller W którym wątku mamy się wypowiadać? Możesz jeżeli to jest pierwsza reklamacja, usterka nie powtarza się.