Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dostałam na skrzynkę mailową wiadomość z prośbą o akceptację zamówienia:
Informujemy,że zamówienie ma być zaakceptowane w ciągu 3 godzin po otrzymaniu tej wiadomości |
|
Po zaakceptowaniu zamówienia żeby odebrać wpłatę należy postępować zgodnie z poniższą instrukcją
1. Kliknąć w przycisk "Zaakceptować zamówienie"
2. Znaleźć i kliknąć w przycisk odbierz środki
3. Wybrać swój bank
4. Zweryfikować się za pomocą konta bankowego
5. Po weryfikacji postępować zgodnie z instrukcją otrzymaną po weryfikacji
6. Wysłać sprzedany produkt i powiadomić o tym kupującego
Na czym polega weryfikacja? Musisz potwierdzić swoją tożsamość w procesie weryfikacji poprzez rachunek osobisty banku, z usług którego korzystasz. To jest jednorazowa weryfikacja po której będziesz wpisany do oficjalnej listy osób korzystających z usług portalu. Koszt przesyłki pokrywa kupujący, w przypadku braku możliwości wysłania przedmiotu pieniędzy zwrócą kupującemu w ciągu kilku dni zgodnie z umową ubezpieczenia Informacja której potrzebujemy przy weryfikacji konta jest zabezpieczana i chroni ją banking’s certificate PL.
Żeby zaakceptować zamówienia prosimy kliknąć w przycisk niżej |
Po zaakceptowaniu zamówienia będziesz przekierowany na stronę z weryfikacja
Problem przy zaakceptowaniu? W przypadku jeżeli ta wiadomość trafiła do folderu spam to prosimy kliknąć „to nie spam” i spróbować zaakceptować ponownie.
Wygląda to podejrzanie a nie mogę pobrać środków przez stronę allegro. |
Dla mnie to próba oszustwa: @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:45666571 Nie, niczego nie akceptuj, bo stracisz pieniądze. To próba oszustwa.
@Client:45666571 Jest to próba oszustwa, nie klikaj proszę w żadne linki. Na Allegro nie musisz potwierdzać lub akceptować zamówienia. Status płatności sprawdzisz w zakładce Zamówienia od kupujących.
Czy podawałeś komuś w wiadomości na Allegro Lokalnie swój adres mejlowy? Jeśli tak, to podaj mi proszę login tego konta.
Tak, zanim doczytałam zasady to zdążyłam przesłać na jedno konto adres mailowy. Wiadomość od użytkownika: krysty_lewando19
W ciągu 10 minut dostałam podobną wiadomość z innego konta, ale już nie podałam żadnych danych.
@Client:45666571 Dziękuję, zablokujemy to konto.