Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wystawiłem jakiś czas temu na Allegro lokalnie łańcuszek ale sprzedałem gdzie indziej. Zapomniałem natomiast usunąć aukcje. Pani kupiła i zapłaciła za ten produkt wraz z wysyłką. Poinformowałem ,że przedmiotu nie posiadam i anulowalem transakcje. Za przedmiot zostało Pani zwrócone.... Co z kwotą za przesyłkę? W końcu nie doszło do transakcji i wysyłki. Czy Allegro zwraca za przesyłkę, czy tylko za przedmiot?
@apollo34 to ty powinieneś oddać cała wpłacona kwotę jak nie doszli do transakcji z Twojej winy. Jak allegro oddaje to chyba tylko z POK ale to i tak potem będą Ciebie ścigać.
Co za wątpliwości, nie wysyłasz towaru i jeszcze chcesz coś potrącać, ciesz się ze kupujący nie idzie do sądu, zwracaj i to szybko bo konsekwencje mogą być większe.😁
Zwracasz całą kwotę, która do Ciebie trafiła. Jeżeli to był SMART! to za przesyłkę nie zwracasz bo wynosiła 0,00 zł.
Jaki zwrot, jaki Smart jakie potrącenie, nie ma towaru jago wina i jakieś negocjacje? zwraca całość i z przeprosinami. kropka😁
@apollo34 Cześć. To była transakcja w ramach Smart, zatem Kupująca nie poniosła kosztów dostawy. 🙂