Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Czy na allegro lokalnie jest możliwość wydruku etykiety do wysyłki - automat pocztex ??
Brak takiej opcji jak przy Inpost
@itman01 z poziomu Allegro Lokalnie można nadać tylko przesyłki metodą Allegro Paczkomaty InPost.
To czemu jest pobierana przez allegro opłata za wysyłkę automat pocztex ?
Tu już teraz jest pobierane od wszystkiego!https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/zarzadzanie-sprzedaza-na-allegro-lokalnie/metody-dostawy-...
Allegro lokalnie pobiera 12,5 zł za wysyłkę automat pocztex. Jeżeli sam mam wysyłać to ja muszę opłacić ...
Ja się na lokalnie kompletnie nie znam, ale jak to pobiera 12,5 zł za wysyłkę? Coś mi tutaj nie trybi!
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@itman01 od kupującego otrzymałeś wartość towaru + koszt przesyłki. Jak wypłacisz kasę z allegro do dostaniesz tę całą kwotę.
Te ceny są sugerowane i przed wystawieniem należy je dostosować do obecnych stawek obowiązujących u przewoźników.
@Client:44052296 napisał(a):@itman01od kupującego otrzymałeś wartość towaru + koszt przesyłki. Jak wypłacisz kasę z allegro do dostaniesz tę całą kwotę.
Te ceny są sugerowane i przed wystawieniem należy je dostosować do obecnych stawek obowiązujących u przewoźników.
Cena 12,50zł to dokładnie kwota za przesyłkę gabarytu "S" (InPostowe "A") nadanej przez formularz nadania bez żadnej umowy. Jedyna niedogodność to koniecznego przepisania danych do formularza, bo z tego co kojarzę to Allegro Lokalnie nie obsługuje żadnych integracji.
@itman01 bo taką metodę udostępniłeś w ofercie.
Nie, musisz nadać samodzielnie.
Jest OK ... zasugerowałem się Inpostem... że jest mi doliczana opłata...
Dzięki za pomoc