Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hello Am really interested in buying your Tools from you ,if the Advert is still vaild kindly get back to me at (eamancadby@gmail.com) for more conversation
Best Regard
Eaman
a gdzie zgłaszać takiego kupującego proszącego o e-mal
bo mnie się też to przydarzyło ale nie podałam i to drugi raz ten sam klient
nr klienta117 972 732
witam nie odpisuj ja dziennie mam kilka wiadomości proszę podaj adres itp lub ktoś podaje dziwny adres bym ja wysłał
@Ekspedytka dziękuję za Twoje zgłoszenie! Czy możesz podesłać jeszcze zrzut ekranu z tą wiadomością?
a pod jaki adres mam przesłac ten zrzut ekranu
@Ekspedytka możesz go wrzucić tutaj na forum lub przesłać w wiadomości e-mail na adres spolecznosc@allegro.pl.
@Ekspedytka dziękuję za e-mail 🙂 Zablokowaliśmy to konto.
Naciągacz i cwaniaczek
nick
Client91694237
Ostatnio roi się od takich klientów którzy chcą naciągnąć sprzedawców na kasę ,radzę nie odpisywać może być to próba oszustwa.
ok
@1984Tango_i_Cash To konto jest już zablokowane w naszym systemie.
Ok dzięki
Dzień dobry, dzisiaj otrzymałam podobną wiadomość.
Co Pan sprzedawał? Bo wcześniej miałam dziwną wiadomość po polsku
a dzisiaj po angielsku.
Pozdrawiam
@Mer528 Podaj mi proszę login lub adres mailowy, z którego otrzymałeś taką wiadomość.
Wysłałam skany w korespondencji z Allegro.
Dzisiejsza wiadomość po angielsku z konta: Client: 91950220;
wcześniejsza po polsku z konta: 91892030.
Pozdrawiam
Dziś też otrzymałem taką wiadomość od tego eaman cadby
jego nick to: 91950220
@Mer528 @Client:40968564 Dziękuję za Waszą czujność. Oba konta, które tutaj podaliście, są już u nas zablokowane.
Dziś otrzymałem taka wiadomość a widzę ,że wcześniej były podobne przypadki
Hello Am really interested in buying your Item from you ,if the Advert is still vaild kindly get back to me at (eamancadby@gmail.com) for more conversation Best Regard Eaman
Wysłaną przez
Client:91954722
Pozdrawiam i proszę o jakąś informacje
@vaiaku Przekręt nigeryjski ( odmiana). Poproszą cię o wysłanie towaru przesyłając lipne potwierdzenie przelewu z banku, albo poproszą o przedpłatę za transport itp itd .. zignorować, olać, zyć dalej 🙂
@vaiaku To konto również już zablokowaliśmy. Dziękuję za zgłoszenie 😉