Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hello Am really interested in buying your Tools from you ,if the Advert is still vaild kindly get back to me at (eamancadby@gmail.com) for more conversation
Best Regard
Eaman
Client:92509889 Czy nadal masz go na sprzedaż? Jeśli tak, odpowiedz na mój osobisty e-mail: raphaelbecker17@gmail.com
znów sie zaczyna
@1984Tango_i_Cash Zablokowaliśmy wskazane konto. Dziękuję za zgłoszenie.
Cześć,
Przesyłam kolejnego takiego maila z nazwa konta.
@magdensss Dziękujemy. Konto zablokowane.
login
93336856 Czy nadal masz go na sprzedaż? Jeśli tak, odpowiedz na mój osobisty e-mail: sergiomarcos17@outlook.com
Client:93681296
Czy nadal masz go na sprzedaż? Jeśli tak, odpowiedz na mój osobisty e-mail: sergiomarcos17@outlook.com
@Client:38056800 Zablokowaliśmy wskazane konto.
Witam. Chyba jednak nie jest zablokowany.
@Client:80447052 To nowe konto. Przesłałam Twoje zgłoszenie do zespołu, który podejmie odpowiednie działania.
I kolejne konto z tym, samym e-mailem.
@michal5150 Już zablokowane.
Tez otrzymałam podobną wiadomość dziś. Załączam screen
Czy nadal masz go na sprzedaż? Jeśli tak, odpowiedz na mój osobisty e-mail: sergiomarcos17@outlook.com
W dniu 2020-11-23 14:36:54 użytkownik Sergio Marcos <sergiomarcos17@outlook.com> napisał:
Hello Friend,I am really interested in the immediate purchase of your items and i will like to know how long have you owned it?? what's your best price for it ?Cheer...
@oska_o Zablokowaliśmy już wskazane konto.
Dostałem dzis takiego samego meila od sergiomarcos17@outlook.com
client:94039563
@kamil18nisko Konto zablokowane.
Konto nadal działa:
dzisiaj 26.11.2020
Sergio Marcos
dzisiaj, 11:46