Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hello Am really interested in buying your Tools from you ,if the Advert is still vaild kindly get back to me at (eamancadby@gmail.com) for more conversation
Best Regard
Eaman
Nie podawaj ale jak już niestety podałeś to ni klikaj w żaden link jaki przyjdzie zwrotny na maila, próba oszustwa.
@aneta24073 Tak, to próba oszustwa. Niczego nie podawaj, w nic nie klikaj, niczego nie potwierdzaj, bo stracisz pieniądze.
@aneta24073 Dziękuję za czujność. To próba wyłudzenia, dlatego to konto jest już u nas zablokowane.
witam. dziś otrzymalam dwie wiadomości z prośbą o podanie mojego maila w celu dokończenia realizacji zakupu wystawionych przeze mnie przedmiotów. Czy to normalna sytuacja i faktycznie wymagane jest podanie takich informacji kupującym w celu finalizowania zamówienia? jeśli to oszustwo podaje nr tych kupujących i proszę o zablokowanie tych kont.
Client: 103711987
1988magda1988
@ahana19 Tak, to próba oszustwa. Niczego nie podwaja, nic nie klikaj, niczego nie potwierdzaj, bo stracisz pieniądze.
@ahana19 Tak, to próba wyłudzenia. Dziękuję za Twoją czujność, już działamy w tej sprawie.
Witam ja również dostałam dzisiaj wiadomość od emilina000111@gmail.com
Ja również otrzymałem od tego samego konta wiadomość o zainteresowaniu moją aukcją dzisiaj...
@Client:50374737, @olszyn2, @Kalczuk1979 - dzięki za zgłoszenie, konto jest już zawieszone. 🙂
Mam to samo,
Client:100081928
@Client:59874461, z tego, co widzę, konto jest już zablokowane.
Czy nadal masz swój przedmiot na sprzedaż. Uprzejmie odpowiedz na mój e-mail emilina000111@gmail.com Dziękuję Ci Emma Lina
@nie mam ------, nie znajduję u nas w systemie kont zarejestrowanych na te adresy e-mailowe. Mogłabym Cię prosić o załączenie zrzutów ekranu z tych wiadomości? Może się okazać, że konta te są już zablokowane. 😊
Jasne, proszę bardzo
@nie mam ------ - pięknie dziękuję. 🙂 Konta są już zablokowane.
@tomektransporter Dzięki, konto jest już zablokowane.
Ja dostałem takie coś.