Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hello Am really interested in buying your Tools from you ,if the Advert is still vaild kindly get back to me at (eamancadby@gmail.com) for more conversation
Best Regard
Eaman
Na pewno oszust a czy koleiny czy ten któremu już zawieszono konto tylko w innym wcieleniu wie tylko on sam.
tego nie wiem ale poprostu to jakaś masakra trzeba mieć oczy otwarte blokujcie ich
Allegro ich blokuje a potem samo rejestruje im nowe konta.
@1984Tango_i_Cash Dziękujemy za zgłoszenie. Zablokowaliśmy wskazane konto.
Kolejny cwaniak.
Client:101205057
Czy nadal masz na sprzedaż? Odpowiedz mi z powrotem na adres obarzanekmaria371@gmail.com. Czekaj na wiadomość e-mail z odpowiedzią. Pani Obarzanek Maria
Pewnie tak
@Kowal82, dzięki za wiadomość. Poprosiłam o zablokowanie tego konta.
znowu coś dziwnego
@fildo2 Dziękujemy za zgłoszenie. Zablokowany.
Witam o co chodzi z tą obarzanekmaria371@gmail.com?
Też dostałem maila od tej pani.
@PablitoNederland nie odpowiadaj proszę na takie wiadomości to próba oszustwa, czy wiadomość otrzymałeś od Client:101205057?
Jeżeli nie, to podaj proszę login osoby, która wysłała do Ciebie taką wiadomość.
Też dostałam o co dokładnie chodzi z tą Osobą ?
Chce kupić obraz ale chce bym podała swojego pleypala.
Na czym polega oszustwo ze strona tej Osoby żadko coś wystawiam wiec jestem w tej dziedzinie zielona
@kasia_323 Takie osoby próbują wyłudzić towar np. wysyłając fikcyjne potwierdzenia wpłaty. Najlepiej w ogóle nie prowadzić korespondencji z nimi.
Dostalam wiadomosc z tym gmail tez. Super ze wiem ze to sciema. Kto placi za kanape bez widzenia i przez paypal?! **piiip**yczne.
uwazajcie tam. Oszustow nie brakuje!!
Maria obarzanek jest zainteresowana kupnem u mnie przedmiotów ale widzię że jest tu zgłoszona
dzisiaj DOSTAŁAM WIADOMOŚĆ
Czy nadal masz na sprzedaż? Odpowiedz mi z powrotem na adres obarzanekmaria371@gmail.com. Czekaj na wiadomość e-mail z odpowiedzią. Pani Obarzanek Maria
TO CHYBA JAKIŚ NACIAGACZ, PROSZE O SPRAWDZENIE
WIADOMOSC WYSZLA OD
Client:101221895
@joann224 Użyj wyszukiwarki na forum. Tak to spam nigeryjski. Nie odpowiadaj, zgłoś nadawcę do allegro.
Tu nie ma co potwierdzać, naciągacz.
@joann224 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowalismy to konto.