Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hello Am really interested in buying your Tools from you ,if the Advert is still vaild kindly get back to me at (eamancadby@gmail.com) for more conversation
Best Regard
Eaman
Witam.
Również otrzymałem podobną wiadomość:
Czy nadal masz go na sprzedaż? Jeśli tak, odpowiedz na mój osobisty e-mail: sergiomarcos17@outlook.com
Użytkownik:
Client:96875299
Śmierdzi na kilometr jak gumowiec chłopa po wyjściu z obory.
Ten sergiomarcos17@outlook.com grasuje od kilku miesięcy. Allegro otrzymuje zgłoszenia, ale nic z tym nie robi, oprócz zapewnień że został zablokowany. Czy naprawdę aż tak trudno zablokować ten jeden, powtarzający się adres e-mail?
Przed chwilą kolejne wiadomości od sergiomarcos, zrobi ktoś z tym coś?
P.S. Ja się w dudka zrobić nie dam ale nie jeden to łyknie..
Kolejny
Client:96875299
"Czy nadal masz go na sprzedaż? Jeśli tak, odpowiedz na mój osobisty e-mail: sergiomarcos17@outlook.com
dzisiaj, 08:07"
@lucas48 Dziękuję za zgłoszenie. Konto zablokowaliśmy.
to samo dla: Client:96921961
dzisiaj już od nich dwie wiadomości dostałem
prosze o zablokowanie
Witam.
Kupujący prosi o potwierdzenie adresu e-mail sprzedawcy w celu złożenia zamówienia.
Nie mogę dodać zdjęcia .
Oto nr klienta
Nie wysyłaj maila w tym celu, z pewnością jest to próba oszustwa.
Co w takim przypadku dzieje się z takim delikwentem? Kiedy zostanie zablokowany ?
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Możecie sprawdzić.😁
@Client:43491356 Nie podawaj maila, niczego nie potwierdzaj, nic nie klikaj, bo stracisz pieniądze. To próba wyłudzenia danych do konta bankowego. Kupujący nic od Ciebie nie potrzebuje, aby dokonać zakupu i zapłacić.
Dzisiaj dostałam wiadomość
Czy nadal masz go na sprzedaż? Jeśli tak, odpowiedz na mój osobisty e-mail: sergiomarcos17@outlook.com
Dostaje takie wiadomości codziennie.
@mmlynarkiewicz @Client:37667949 @mako871 Dziękujemy. Konta są zablokowane.
Hej! Podsyłam kolejne konto do zablokowania.
@veia Dziękuję, to konto jest już zablokowane.
Witam,
Pojawił się następny.