Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hello Am really interested in buying your Tools from you ,if the Advert is still vaild kindly get back to me at (eamancadby@gmail.com) for more conversation
Best Regard
Eaman
Pani Maria wiecznie żywa 🙂
kolejne do zablokowania
Witam, Czy nadal masz na sprzedaż? Odpowiedz mi z powrotem na adres obarzanekmaria96@gmail.com. Czekaj na wiadomość e-mail z odpowiedzią. Pani Obarzanek Marię.
@Rafal_Pisz tak, znamy panią Obarzanek Marię 😉 Dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Wczoraj dostałąm z 20 pytań od oszusta ObarzanekMaria, na początku napisałam, że zgłaszam sprawę na policję, a później odpowiadałam cytatem z dalszej jej korespondencji. I Allegro zawiesiło mi konto, temu oszustowi też, ale to ja ponoszę realne straty, musiałąm przesłać dowód do weryfikacji, ponad 500 aukcji poszło ..... i Dalej czekam na odblokowanie. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Tak, że odradzam odpowiadanie oszustom w jakiejkolwiej formie. Niestety Allegro nie ma sposobu na tych oszustów, a mnie nerwy biorą jak dostaję do każdego pzredmiotu na Allegro Lokalnie , klik przyszła wiadomość.... patrzysz a tam Obarzanek.. [edycja]
@Histor-Pol, Twoje konto zostało zablokowane, ponieważ na każdą wiadomość phishingową odpowiadałaś przeklejając otrzymany tekst. Z tego, co widzę, Twoje konto jest już odblokowane. 🙂
Tak jest już działa i teraz się męczę, zeby ponowić aukcje:(
dzień dobry, właśnie dostałam taką wiadomość. Klient 103013421, niestety nie mogę wstawić screeny...
@Client:77651088 bardzo dziękuję za Twoje zgłoszenie! Screen nie jest w tym przypadku potrzebny, wystarczy nam login osoby, która wysłała taką wiadomość 🙂 Konto zostało zablokowane.
Dzień dobry. Zgłaszam próbę wyłudzenia od Client:103107181. Sprzedaję mini laptop za 950 zł na Allegro Lokalnie. Rano otrzymałam wiadomość "jaka jest ostateczna cena?". Dla jaj odpisałam, że 1200 zł, bo już przeczuwałam, że to jakaś ściema. Kolejna wiadomość to:
cena jest w porządku i zapłacę przelewem uprzejmie proszę o przesłanie następujących danych do przelewu Nazwa Iban Bic Adres e-mail kwota do przelewu odpowiedz mi bezpośrednio na mój adres e-mail phonenix5578@gmail.com
Tego, co odpisałam, wolę nie przytaczać :). W każdym razie powyższa wiadomość to oczywisty scam i przekręt. Proszę o zablokowanie oszusta.
@inblu1976, zablokowaliśmy to konto. Dzięki za czujność. 🙂
Dziękuję 😊.
Witam, kupujący napisał do mnie taką wiadomość: ,,Witam, chcę dokonać zakupu, ale prosi o podanie maila. Proszę dać mi znać, bo nie mogę tego znaleźć."
Czy faktycznie email może być potrzeby do dokończenia zakupu? Nigdy mnie Allegro o to nie pytało jako kupującego. Kiedy sprzedaję przedmioty, inni kupujący również o to nie pytali.
Nie, możesz zostać oszukany, wyśle ci linka a ty będziesz miał potwierdzić odbiór kasy podając nr karty.
Dziękuję za odpowiedź
@Qasia_2009 Kiedy dokładnie otrzymałaś tę wiadomość?
Wiadomość otrzymałam wczoraj około 15:00
@Qasia_2009 Podaj mi proszę login tego Kupującego.
@_HolaOla_ To ten sam nick co w poprzednim zgłoszeniu...
@Qasia_2009 informujemy że na forum jest wyszukiwarka.