Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hello Am really interested in buying your Tools from you ,if the Advert is still vaild kindly get back to me at (eamancadby@gmail.com) for more conversation
Best Regard
Eaman
Witam.
Uważajcie na tego klienta "
Gdyby chciał kupić, to by kupił i zapłacił. On najprawdopodobniej chce od Ciebie wyłudzić towar bez zapłaty lub pieniądze. Nie odpowiadaj na tego rodzaju wiadomości.
hiperici zignoruj , próba wyłudzenia
@hiperici Olać takich i już.
Dziękuję.
Pozdrawiam.
@hiperici Za każdym razem, gdy napisze do Ciebie kolejny scammer, będziesz zakładał nowy temat? Na forum jest masa wątków o tym samym, więc warto skorzystać z wyszukiwarki i pisać w jednym konkretnym po to, żeby ułatwić innym użytkownikom dotarcie do informacji.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Dziękuję za wskazówki.
Pozdrawiam.
@hiperici Nie ma za co, również pozdrawiam:)
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Miałem tą samą wiadomość z tym mailem, po odpowiedzi by zakupił i wysyłam cisza 😉
Ja dziś dostałam taka wiadomość
@MERRRY20_02, dzięki za zgłoszenie. Zweryfikujemy to konto. 🙂
Witam, nie wiem czy piszę w dobrym miejscu ale dziś miałam analogiczną sytuację, czy tutaj mogę to zgłosić ?
@rogue_666 jasne! To właściwie miejsce na takie zgłoszenie. Podaj proszę login osoby, która wysłała do Ciebie taką wiadomość.
Dzień dobry, bardzo przepraszam za opóźnienie z odpisaniem (choroba dzieci trochę mnie odwiodła od teatu) login osoby o której wspominałam w informacji to ewelinanowakaw
Naomiast dziś dostałam znów analogiczną wiadomość od użytkownika aczerniewicz
Tu macie kolejnych:
Każdy z nich chce kupić no ale ma problem i aby sprzedać trzeba kontaktować się na maila 😉
@herbiedeejay bardzo dziekuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy wskazane konta.
Kolejny z serii Client:xxxxxx,
Dlaczego nie ma możliwości zgłaszania takich przypadków bezpośrednio z czatu?
Czy istnieje możliwość dodania kogoś do czarnej listy i usunięcia historii czatu?
Pozdrawiam
@Zaknafein dziękuję za Twoje zgłoszenie. Nie ma możliwości zgłoszenia bezpośrednio z czatu Allegro Lokalnie, ale dziękuję za Twoją sugestię.
Zablokowaliśmy wskazane konto.