Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hello Am really interested in buying your Tools from you ,if the Advert is still vaild kindly get back to me at (eamancadby@gmail.com) for more conversation
Best Regard
Eaman
dzień dobry, wrzucam kilka lipnych kont wyładzaczy, do zablokowania
jeszcze dwa
@rudzielec102 wszystkie wskazane przez Ciebie konta są już przez nas zablokowane. 🙂
Witam ja również mam oszusta proszę o zablokowanie
@daidus, zablokowaliśmy to konto.
Dziękuję bardzo 😘
Witam na allegro lokalne kupujący poprosił mnie o adres e-mail, ja podałem swój adres co teraz?
@rafals0179, zablokowaliśmy to konto. 🙂
Dziękuję i pozdrawiam.
3 e-maile z linkami do logowania się do bankowości elektronicznej od 3 różnych klientów w ciągu 5 minut. P raz im się udało 4 tys skradzione z konta. Allegro nie jest bezpieczne i nie zapobiega tego typu działaniom
@lovemarlenka23 Dziękuję za zgłoszenie, będę Ci bardzo wdzięczna za przesłanie całej tej wiadomość do nas za pomocą funkcji "przekaż dalej" na adres phishing@allegro.pl
Witam serdecznie.
Bardzo proszę o zablokowanie
Client 104127787
oraz przywrócenie mojego przedmiotu do sprzedaży, którego ten oszust RZEKOMO rozpoczął zakup żeby było bardziej wiarygodnie! Teraz mój przedmiot jest niedostępny dla innych przez kilka dni... 😕 Dostałam info, że rozpoczął zakup a we wiadomości oczywiście fałszywe linki do wyczyszczenia konta... Żenada...
@BGirl dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto. Nieopłacone zamówienie na Allegro Lokalnie wznowi się automatycznie po 5 dniach.
Dobry wieczór,
Mam podejrzenie, że ktoś próbuje wyłudzić moje dane. Kilkukrotnie poproszono mnie o maila na Allegro lokalnie:
Ten ostatni zamknął moje ogłoszenie i dostałem informację, że zapłacił:
Po kliknięciu w link poprosiło mnie o wybranie banku i tu zacząłem się zastanawiać czy to nie oszustwo.
Proszę mi potwierdzić, że to nie prawdziwy klient. Pierwszy raz coś sprzedaję na Allegro.
@lubpaw91, zablokowaliśmy te konta. Była to próba wyłudzenia.
Witam mam problem z użytkownikami
cały czas piszą abym podała maila bo mają problem z płatnościami
Proszę o blokadę kolejnych użytkowników: