Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hello Am really interested in buying your Tools from you ,if the Advert is still vaild kindly get back to me at (eamancadby@gmail.com) for more conversation
Best Regard
Eaman
@sniegov Cześć. Jest to próba wyłudzenia danych. Dobrze, że zachowałeś ostrożność. Oba konta zostały zablokowane.
Próba oszustwa, nic nie wysyłaj, może kupić jak chce, nie potrzebuje maila.
@AndrejM Dzięki za zgłoszenie, to konto jest już zablokowane
Nic nie wysyłaj ,to próba wyłudzenia .Kupującemu nie jest potrzebny email bo wszystkie dane otrzymuje od allegro.
Nie podawaj żadnych danych,to oszustwo.
@AndrejM Dziękuję za zgłoszenie, konto zostało zablokowane
Kolejny bot do zablokowania:
@Pawel_S_2011 Dziękuję za zgłoszenie, konto zostało zablokowane.
Dzień dobry,
Fałszywi kupcy w tym jeden z multi kontem chcący się kontaktować przez mail.
Chcesz kupców zlikwidować, jak?🤔
Do likwidacji z serwisu😎 To jest jakaś plaga z tymi próbami wyłudzeń ostatnio. Wszędzie.
@HexService Bardzo dziękuję za Twoje zgłoszenie. Dwa konta są już zablokowane, a trzecie za chwilę też będzie.
Uwaga na poilaozella@gmail.com
Dostałem dziś email o takiej treści:
@KSzymczak Ależ w tym mailu nie ma nic fałszywego. Na razie chodzi tylko o kontakt, a może naprawdę chce negocjować cenę.
Dopiero jeśli ci przyśle mail z linkiem do weryfikacji, wtedy będzie próba oszustwa.
Na moją odpowiedz z prośbą o kontakt wylacznie przez allegro otrzymalem prosbe o podanie danych osobowych dla kuriera i wysylka do Kanady. Kilka miesiecy temu prawie dalem zlapac sie na podobne teksty.
I co nie podasz adresu? To jak on ma wysłać kuriera po produkt, który chcesz sprzedać?
Dodam, ze wszystko mialo byc poza allegro
Dzis w nocy dostalem jeszcze jedną wiadomosc zwiazana zym samym przedmiote. Tym razem od
Witam. Jestem zainteresowany tym przedmiotem i mam nadzieję, że jest on nadal dostępny w sprzedaży. Jeśli tak, proszę sprawdzić zrzut ekranu poniżej i wysłać mi wiadomość do poczty w zrzucie ekranu. Będę oczekiwać odpowiedzi od Ciebie wkrótce. Dziękuję
plus screen z adresem email