Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hello Am really interested in buying your Tools from you ,if the Advert is still vaild kindly get back to me at (eamancadby@gmail.com) for more conversation
Best Regard
Eaman
@kermowan, zablokowaliśmy to konto. 🙂
I ja dostałem takie wiadomości:
użytkownik annmil112
moje ogłoszenie: https://allegrolokalnie.pl/oferta/adata-ddr4-32gb-2666mhz-ad4s2666732g19
@homikus Dziękujemy za zgłoszenie. Konto jest już zablokowane.
Dzień dobry, chciałbym zgłosić kolejne konto próbujące wyłudzić adres e-mail,
@sonix90 Dziękuję. Zablokowaliśmy to konto.
Mnie poprosiło o taki kontakt już dwóch użytkowników:
Client:103861058
Client:103868219
@domintr Dziękuję za zgłoszenie. Zablokujemy te konta 🙂
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Klient o loginie 103884422 chce, żebym podała swój adres email. To kolejny taki przypadek w ciągu ostatnich tygodni.
@betty1231 Dziękuję za zgłoszenie, to konto jest już u nas zablokowane.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Próba zakupu i prośba o adres email z konta Client:103869624
@Aczikere Dziękuję za zrzut ekranu. Konto zostało zablokowane 🙂
Dostałem prośbę o potwierdzenie adresu e-mail
Client:103868209
Gratuluję wakacji! chcę kupić produkt za pośrednictwem "Kup teraz", aby zakończyć transakcję, napisz do mnie te dane:
a po niżej umieszczone zdjęcie, że Allegro prosi o potwierdzenie adresu e-mail.
Czy to próba oszustwa?
@robert137 Tak, to próba oszustwa. Niczego nie podawaj, nic nie klikaj, niczego nie potwierdzaj, bo stracisz pieniądze.
@robert137 Twoje zgłoszenie awarii wyszukiwarki na forum okazało sie błędne - działa. Jak wklepiesz tą frazę to będziesz miał odpowiedź.
@robert137 Cześć. Jest to próba wyłudzenia danych. Podane konto zostało już zablokowane.
Dzień dobry.
Sprzedaje przedmiot na aukcji Allegro Lokalne: Spodnie narciarskie rozm. 152/158 zielone
Dostałem dwie prośby o podane adresu mailowego od użytkownika: Janiszewsk oraz PiatkowskaKinga
Czy to oszustwo?
Próba oszustwa, nic nie wysyłaj, może kupić jak chce, nie potrzebuje maila.
@sniegov Tak, to próba oszustwa. Niczego nie podawaj, w nic nie klikaj, niczego nie potwierdzaj, bo stracisz pieniądze.
Dziekuje Wam.
Strasznie dużo tych prób oszustw.
Dziękuję za odpowiedzi.
Zgadzam się to próba oszustwa nie podawaj żadnych danych.