Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hello Am really interested in buying your Tools from you ,if the Advert is still vaild kindly get back to me at (eamancadby@gmail.com) for more conversation
Best Regard
Eaman
teraz coś takiego
@karolcia3655 Nie, ta wiadomość nie pochodzi od nas i jest próbą wyłudzenia Twoich danych. Będę bardzo wdzięczna jeśli przekażesz ją za pomocą fukncji "przekaż dalej" na adres phishing@allegro.pl. Drugie konto już zablokowaliśmy, więc bardzo dziękuję za Twoje zgłoszenie.
Witam. Dziś dostałem prośbę o podanie emaila. Pozdrawiam
@zbylu71 dziekuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
cyt: "Witam, czy mógłby Pan podać swój gmeĺI w celu złożenia zamówienia na AIIegro IokaInle.
Pozdrawiam", oraz załącza screen do wiadomości
@miszkathebest Dziękuję, zablokowaliśmy już to konto.
Ponownie to samo tym razem Client:103969381
"Witam 🙂 Serwis Allegro może być przeciążony z powodu dużej ilości zakupów i gdy klikam "kup teraz" pojawia się ten komunikat. Proszę uważnie przeczytać wiadomość obrazkową i przesłać szczegóły w celu wypełnienia luki."
Witam 🙂 Serwis Allegro może być przeciążony z powodu dużej ilości zakupów i gdy klikam "kup teraz" pojawia się ten komunikat. Proszę uważnie przeczytać wiadomość obrazkową i przesłać szczegóły w celu wypełnienia luki.
@miszkathebest Pięknie dziękuję, już działamy.
Ja mam trzech następnych:
Proszę o informacje jak mam zgłaszać próby oszustwa kiedy osoby kontaktują się ze mną przez whatsapp?
@kjk77, @alexvsworld te konta są już zablokowane. Takie próby możecie zgłaszać na Gadane lub phishing@allegro.pl.
proszę o zablokowanie
@narasinha, te konta są już zablokowane. 🙂
Witam, u mnie dzisiaj kilka minut po wystawieniu przedmiotu dwa maile:
@kermowan Dziękujemy za zgłoszenie. Konta są zablokowane.
dostałam taka inf....jestem czujna i nic nie wyslalam....czy to oszustwo
@egipcjan1 Tak, to próba wyłudzenia, dlatego dziękujemy za czujność. To konto jest już zablokowane w naszym systemie.
Dziękuję...
I kolejny oszust: Client:104043006
@MichalBrat Dziękuję za zgłoszenie. Konto jest już zablokowane.