Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hello Am really interested in buying your Tools from you ,if the Advert is still vaild kindly get back to me at (eamancadby@gmail.com) for more conversation
Best Regard
Eaman
@Quertes11, konto jest już zablokowane.
Kolejny oszust -
Dobry wieczór, chciałabym kupić Państwa ogłoszenie przez allegro, proszę o napisanie adresów mailowych, muszą być podane przy zamówieniu. Z poważaniem.
Plus obrazek/zrzut ekranu niby, że do Smarta jakiś adres email sprzedającego trzeba podać.
Drugie ogłoszenie też taką samą wiadomość dostało.
I kolejny przypadek.
Witam, chciałbym zakupić u Państwa towar poprzez wysyłkę na Allegro. Możesz napisać swój adres maila, a po wpłacie dostaniesz powiadomienie. Pozdrawiam Sara
Na 4 ogłoszenia ta sama treść wiadomości.
@razorbye, dzięki za zgłoszenia. Obydwa konta są już zablokowane.
Jeszcze jest jeden, ale wczoraj jakoś mi nie dodało wiadomości o nim:
Też 4 ogłoszenia mi spamował wiadomością o tej samej treści.
Witam chciałbym kupić proszę podać mi swój email do kontaktu
@razorbye, również zablokowany. 🙂
Nie nadążam już.
Uzytkownik marthatr.
Witam, czy jest możliwość wysyłki paczkomatem? Chcę kupować przez Kup teraz, ale przy składaniu zamówienia jestem proszony o e-mail sprzedawcy, ale nie znam Pana/Pani e-maila więc nie mogę złożyć zamówienia, proszę o e-mai
4 takie same wiadomości dla 4 aukcji.
@razorbye, na to konto ktoś się włamał, ale już je zabezpieczyliśmy. 🙂
Oszust??? Otrzymałem wczoraj taka wiadomość:
Nadal masz go w sprzedaży? Aby uzyskać więcej rozmów, prosimy o e-mail na adres meniokarolina@gmail.com
@fiuri1 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy już konto tej osoby.
@bossDamian dziekuję za Twoje zgłoszenie! Oba konta są już zablokowane.
Cześć wam! Pierwszy raz otrzymałem wiadomość tego typu. I brzmi ona dla mnie co najmniej dziwnie/ sztucznie. Czy jest to jakiś bot?
,,Witam👋 Przepraszam za moją niezdarność. Chciałabym kupić, ale nie mogę znaleźć w aplikacji. Czy może przesłać link do oferty na mój maila ?🙏 Bardzo dziękuję !''.
Poniżej dostałem adres email.
@VreidWindir to próba oszustwa - jak odpiszesz mu na maila, to tym samym otrzyma twojego maila, na którego będzie mógł wysyłać podejrzane linki w celu wyłudzenia danych. Więc nic nie wysyłaj. Podaj nick tego typa i oznacz moderatorki, to go zablokują.
@VreidWindir dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
@fiuri1, zablokowaliśmy tego użytkownika. 🙂
madlen44
Basik-KOM
obebe
wszystko prośby o mój e-mail "aby złożyć zamówienie"