Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hello Am really interested in buying your Tools from you ,if the Advert is still vaild kindly get back to me at (eamancadby@gmail.com) for more conversation
Best Regard
Eaman
To jak lecimy, to hurtem:
@chrisk_89 Dzięki, to konto jest już u nas zablokowane.
Czy mam podać ten adres, czy to jest próba oszustwa
Kolejni do zablokowania
@witu13 Nie widzimy, moderacja musi zaakceptować podgląd zdjęć dla wszystkich
@witu13 A standard 😆 a już myślałem że wymyślili coś nowego 😀
Zajrzyj tu i zgłoś to
https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=cf203513-8e1b-4b6a-8965-bad4d8f29f91
no dobra dla kupujących dałem link do zgłoszenia (wyślij we wiadomości zwrotnej niech sami siebie zgłoszą 😀) ale może zadziała jak nie to wyślij to na pomoc ogólną
@witu13 dziękuję za zgłoszenie! Wskazane konta są zablokowane.
@t-tune Dziękuję, ten użytkownik jest już zablokowany.
Dałam się oszukać wysłałam towar a nie dostałam pieniędzy. I jeszcze chciał mnie naciągnąć na dodatkowe koszty ze niby kwota do przelewu za mała i musiał dołożyć ze swoich. I ze dopiero dostanę przelew jak mu wyślę dodatkowe 300 zł .
@Matikorz Co wysłałaś i komu? Nie widzimy zdjęcia. Widzisz tylko Ty. Napisz coś więcej.
Witam
Wystawiłam na allegro lokalnym ze chce sprzedać smartwatcha odezwał się koleś ze mam się odezwać na jego maila alectramblay71@gmail.com
Client: 97685160
No niestety chyba jestem totalna kretynka bo towar wysłałam a pieniędzy nie dostałam.
A i jeszcze napisał później ze przelew który niby do mnie wykonał według banku jest za mały i musiał dołożyć 300 zł i mam mu je przesłać żeby dostać pieniądze za zegarek.
@Matikorz Nie jesteś kretynka, tam tak naciągają wiele osób, nie tylko Ciebie, potrafią człowieka podejść. jeśli znasz jego dane osobowe, zgłoś sprawę na policje.
Ok dziękuje tak zrobię
szkoda ze dopiero po fakcie przeczytałam o tych nigeryjskich przekrętach. Jak mi napisał ze mam wysłać to 300 zł do Nigerii to mi się lampka zapaliła
mnie też próbowali oszukać ,również przelew na jakieś tam nigeryjskie agenta ,że niby pośrednik ,łamana polszczyzna ,klasyka ,nick oszusta niżej
Client 49769417
@Matikorz No to doopa. Pieniędzy nie zobaczysz. Dobrze, że nie wysłałaś dodatkowo tych 300 złotych. Nie wiem nawet czy jest sens iść z tym na policję. Do jakiego kraju wysłałaś?
Do Niemiec zegarek poszedł
@Matikorz W takim razie idź na policję. Jakaś szansa jest. mała, bo mała, ale jest.