Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hello Am really interested in buying your Tools from you ,if the Advert is still vaild kindly get back to me at (eamancadby@gmail.com) for more conversation
Best Regard
Eaman
@Matikorz Kiedy to wysłałaś? Może da się jeszcze zatrzymać przesyłkę.
Już nie przesyłka wczoraj doszła 😞
A teraz wysyła mi niby jakieś potwierdzenia przelewów. Ale sobie narobiłam
@Matikorz No, narobiłaś. Będzie to lekcją na przyszłość i już się nie dasz zrobić w bambuko na może dużo większe pieniądze.
Client:99266906
Hello, is this coffee machine still available? If yes text me at my personal email (orlosjoanna10@gmail.com) or text me on Telegram Chat (+1 484-272-2991) for further conversation.
Spam/Fraud!
@fifi02 zgłoś to tutaj to zablokują
Dzień dobry,
może Pani zgłosić przestępstwo pod tym linkiem :
https://reporting.actionfraud.police.uk/fulfillment
W razie czego mogę pomóc to zrobić.
@Matikorz no dałeś się oszukać 😄 wysyłamy towar po otrzymaniu kasy na konto lun allegro finanse, tak na przyszłość !
Racja jestem debilem.
Pozdrawiam
Przecież to od razu śmierdzi oszustwem! I kto wysyła towar zanim dostanie kasę? 😂
To częste na Allegro Lokalnie. Nigdy niczego nie wysyłaj, jeśli nie masz pieniędzy za zakup. Dobrze, że nie dałaś się oszukać na te dodatkowe 300 zł. Jeśli znasz jego dane osobowe, zgłoś sprawę na policję. Być może uda się odzyskać pieniądze.
U mnie podobna sytuacja. Tak nie do końca brzmi to jak pisane przez osobę znającą polski.
"Witam Czy twój przedmiot jest nadal dostępny w sprzedaży? jeśli tak, proszę odpowiedzieć na mój poprzez ( richardcol697@gmail.com) do dalszej rozmowy..."
Nie mam zamiaru odpowiadać.
Witam, otrzymałem dzisiaj takie zapytanie:
Client: 98457257
Nadal na sprzedaż?? proszę odpowiedzieć na mój e-mail z ostateczną ceną ( alectramblay71@gmail.com )
Pozdrawiam
@Olo70 dziękuje za zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Ponownie podobna wiadomość (ewidentnie oszustwo) od:
Jestem zainteresowany natychmiastowym zakupem tego produktu... odpowiedz mi na e-mail: tomwill3948384858484933964@gmail.com i am interested in immediately purchase of this item... reply me to this my email: tomwill3948384858484933964@gmail.com"
Zdecydowanie szukanie jelenia .
@kermowan dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
@bzyta_wow, możesz wskazać login tego użytkownika? Na Allegro nie ma nikogo zarejestrowanego na podany adres mejlowy.