Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hello Am really interested in buying your Tools from you ,if the Advert is still vaild kindly get back to me at (eamancadby@gmail.com) for more conversation
Best Regard
Eaman
@Nausicaa_Serafen Dziękuję, to konto jest już zablokowane.
Dzisiaj w nocy dostałem takie oto coś. Prośba o telefon / esemes.
@Arek1977r Dziękuję za zgłoszenie, ale czy posiadasz tę wiadomość w lepszej rozdzielczości? Z tego zdjęcia niestety trudno odczytać treść tej wiadomości.
Taka sytuacja, dodatkowo rozpoczęli zakup, ale oczywiście jest nieopłacony.
@kjk77 dziekuję za zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ czy moge liczyć rowniez na pomoc? Tez dostałem wiaodmosc wyłudzającą
@BartekVolver dziekuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Witam. Dostałem dwie identyczne wiadomości z próbą wyłudzenia z dwóch różnych kont.
@red_doge Zablokowaliśmy oba konta.
@pawelkowary, zablokowaliśmy te konta. 🙂
Taki oto jegomość do mnie napisał.
@kjk77 Dziękujemy za zgłoszenie. Konto jest już zablokowane.
Prosze Moderatora o pomoc i weryfikację czy jest to oszustwo
@Client:102019656 Tak, to jest próba oszustwa. Nic nie klikaj, niczego nie potwierdzaj.
@Client:102019656 Tak, to próba wyłudzenia, dlatego nie klikaj w żadne linki w niej zawarte, ani nie podawaj żadnych danych. Dziękuję Ci za zgłoszenie, działamy już w sprawie tego konta.
Widzę, że u mnie to samo :
Witam, zainteresowało mnie Pana ogłoszenie, czy jest ono nadal aktualn℮? Próbował℮m teraz kupić, ale przy zamówieniu z dostawą muszę podać majl sprz℮dawcy, proszę o przesłanie mi go na Emajl. Pozdrowi℮nia dla Państwa
i jeszcze jeden:
Witam, zainteresowało mnie Pana ogłoszenie, czy jest ono nadal aktualn℮? Próbował℮m teraz kupić, ale przy zamówieniu z dostawą muszę podać majl sprz℮dawcy, proszę o przesłanie mi go na Emajl. Pozdrowi℮nia dla Państwa
Pisze to samo, a póżniej na podany email przychodzi wiadomość od
| ||||||
| ||||||
| ||||||
| ||||||
| ||||||
|
@sylwiakulaga Tak, to próby włudzenia danych. Dziękuję za Twoje zgłoszenie, wszystkie te konta są już zablokowane w naszym serwisie.