Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hello Am really interested in buying your Tools from you ,if the Advert is still vaild kindly get back to me at (eamancadby@gmail.com) for more conversation
Best Regard
Eaman
@malina0091, dziękuję - konto zostało zablokowane.
@AhDarling Dziękuję za zgłoszenie, działamy już w tej sprawie.
@Client:101223990 Dziękuję, to konto jest już u nas zablokowane.
Następny złodziej Client:104312126.Nie wiem tylko dlaczego nie mogę screen shotów dodawać
@Reksio321 Dzięki - konto zostało zablokowane. Jeśli chodzi o zrzuty ekranu - spróbuj zapisać obraz na komputerze i dodać screena za pomocą ikonki aparatu "Wstaw zdjęcie":
2 lata minęło, a boty nadal hulają xD. Zawsze jak coś wystawię to znajdzie się przynajmniej jeden bot, a zwykle kilka które trują dupę. Odechciewa się korzystać z serwisu.
U mnie też prośba o kontakt bezpośredni pisany łamaną polszczyzną.
Screen poniżej:
@kermowan Dzięki za zgłoszenie, to konto jest już zablokowane.
Jestem zainteresowany zakupem. Skontaktuj się ze mną na mój e-mail obarzanekmaria96@gmail.com
@OldtimerClassic Dzięki za zgłoszenie, zablokujemy to konto
Witam, użytkownik jola123-j6 prosi o mojego maila...
@aneczka_1988_ dziękuję za Twoje zgłoszenie! To konto jest już zablokowane.
Dzień dobry, otrzymałam taka wiadomość z prośba o maila
Gdy ktoś prosi was o adres email, to podajcie email policji kancelaria.gabinetkgp@policja.gov.pl.
Ja tak zrobiłam i juz od kilku tygodni mam spokój a wcześniej nękali mnie tymi prośbami nawet 3x dziennie
Prosiłbym również u mnie zablokować konto clienta:104411065, który wysyłał do mnie zapytanie o e-maila.
Czy są jakieś kary dla osób, które robią zamówienia i tym samym blokują ofertę, którą sprzedaję a potem nie płacą? Dotyczy to najczęściej właśnie kont client......