Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hello Am really interested in buying your Tools from you ,if the Advert is still vaild kindly get back to me at (eamancadby@gmail.com) for more conversation
Best Regard
Eaman
dostałam kolejną wiadomość od oszusta: "Witam, chciałabym kupić waszą ofertę z dostawą Inpost. Ale tutaj potrzebuję twojego maila do dostarczenia, proszę wyślij mi go) Dziękuję:)"
proszę zatem o zablokowanie Client:103975958
dziękuję
Klient
Wysłał wiadomość o treści
@Client:64168508 Dziękuję za zgłoszenie. Zablokowaliśmy to konto.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Prosiłbym o zablokowanie użytkownika, próba wyłudzenia. Dziękuję
@toudin Dziękujemy za zgłoszenie. Konto jest już zablokowane.
Napisał do mnie:
"Witam ... Czy ten przedmiot jest jeszcze dostępny na sprzedaż? Czy cena jest do negocjacji? Czekam na twoją odpowiedź bezpośrednio do mnie @ ............. jmarcin709@gmail.com Będę zadowolony, aby zobaczyć, jak odpisać. Najlepsze pozdrowienia."
Prośba o weryfikację ze strony Allegro.
@wesiu Dziękuję za zgłoszenie. Zablokowaliśmy to konto.
@123qba Dzięki, to konto również jest już zablokowane
taką wiadomośc dostałem:
Witam, Przeglądam Państwa ogłoszenie, czy cena jest do negocjacji? Proszę uprzejmie odpowiedzieć bezpośrednio do mnie @..............jmarcin709@gmail.com Będzie mi bardzo miło, jeśli odpiszesz. Best Regards
@Banachch, zablokowaliśmy to konto. 🙂
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Dzień dobry, adres e-mail jmarcin709@gmail.com pojawił się ponownie, Client:105489079:
@pzyzni dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Client:105525800 również wyłudza adres mailowy. Właśnie napisał żeby podać. Inny użytkownik też, zaraz podam nick.na te chwile zgłaszam tego delikwenta
Krisuna17002 prosi o adres mailowy na który chce wysłać link z etykietą, bo jest " prawie zdecydowany na zakup" zgłaszam próbę oszustwa.
@ladyshalott dziękuję za Twoje zgłoszenie! Oba konta są już zablokowane.
Zbyt Pieknie napisane zeby bylo prawdziwe oszustwo jak w bombke strzelil
"Dostępne w sprzedaży? czy cena jest do negocjacji? wróć do mnie @... dariuszjaroslawnowak1982@yahoo.com"
@bART_AS_1979 Cześć 🙂 Dzięki za sygnał, konto zablokowane
Proszę o blokadę konta:
Podejrzany koleś najpierw rozpoczyna zakupy po czym rezygnuje