Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hello Am really interested in buying your Tools from you ,if the Advert is still vaild kindly get back to me at (eamancadby@gmail.com) for more conversation
Best Regard
Eaman
@bossDamian dziekuję za Twoje zgłoszenie! Oba konta są już zablokowane.
Cześć wam! Pierwszy raz otrzymałem wiadomość tego typu. I brzmi ona dla mnie co najmniej dziwnie/ sztucznie. Czy jest to jakiś bot?
,,Witam👋 Przepraszam za moją niezdarność. Chciałabym kupić, ale nie mogę znaleźć w aplikacji. Czy może przesłać link do oferty na mój maila ?🙏 Bardzo dziękuję !''.
Poniżej dostałem adres email.
@VreidWindir to próba oszustwa - jak odpiszesz mu na maila, to tym samym otrzyma twojego maila, na którego będzie mógł wysyłać podejrzane linki w celu wyłudzenia danych. Więc nic nie wysyłaj. Podaj nick tego typa i oznacz moderatorki, to go zablokują.
@VreidWindir dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
@fiuri1, zablokowaliśmy tego użytkownika. 🙂
madlen44
Basik-KOM
obebe
wszystko prośby o mój e-mail "aby złożyć zamówienie"
@pkrystal Dziękuję za zgłoszenie, już działamy.
Dzień dobry.
Kolejny wyłudzacz:
@Tosia30 Dziękuję, to konto jest już zablokowane w naszym systemie.
@grachamumcia Dziękuję, na tym koncie doszło do włamania, ale już je zabezpieczyliśmy, więc wszystko jest w porządku.
Kupujący próbuje wyłudzić dane. Uwaga, bądźmy czujni!!!
@pesteczka87 Dziękuję, na tym koncie doszło do włamania, ale już je zabezpieczyliśmy, więc wszystko jest w porządku.
Ktoś kupił coś odemnie na allegro lokalnie wysłał email odbierz pieniądze i tam trzeba zalogować się na konto aby odebrać kasę czy to jest próbą oszustwa?
@maciej2910 Tak, to próba wyłudzenia Twoich danych, dlatego podaj mi proszę login konta, od którego dostałeś taką wiadomość.
kosti_gd
@maciej2910 Na tym koncie doszło do włamania, ale już je zabezpieczyliśmy, więc wszystko jest w porządku. Dziękuję za Twoją czujność i zgłoszenie.